Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
<h2>HOW TO:</h2> <strong>Golvend opzij vallend haar creëren</strong>

HOW TO:

Golvend opzij vallend haar creëren

Bekijk en lees deze stap-voor-stap-gids om te zien hoe je golvend opzij vallend haar creëert met Elnett Satin haarlak.

STAP 1:

Begin met vochtig haar. Voordat je een stijl- of krultang gaat gebruiken, moet je eerst 1 ding doen: je haar beschermen tegen de hitte van styling tools. Ontdek Elnett Satin Heat Defense Spray. Deze spray beschermt het haar tot 230º. Nadat je de hittebescherming op je haar hebt aangebracht, borstel je je haar vanaf de zijkant van je hoofd naar één kant in een scheiding.

STAP 2:

Breng haarlak, bijvoorbeeld Elnett Satin Volume Excess Haarspray, aan op je haar om meer textuur te creëren. Je kunt je haar in lagen verdelen en de haarlak laag voor laag aanbrengen vanaf de haaraanzet tot aan de punten. Maak vervolgens je haar droog door het kort te föhnen.

STAP 3:

Pak een haarlok en spray haarlak over de lengte van de lok heen.

STAP 4:

Neem een krultang en draai de lok om de krultang heen. Wacht enkele seconden en laat de lok vervolgens los. Je hebt nu een gedefinieerde krul in je haar. Laat de krul een paar seconden afkoelen.

STAP 5:

Borstel de krul voorzichtig uit. Draai de pluk vervolgens om je vinger en zet die tegen je hoofd vast met een haarklem. Zorg ervoor dat je de plukken naar buiten toe draait voor een natuurlijk kruleffect. Krul 4 of 5 lokken met de krultang, draai die vervolgens om je vinger aan beide kanten van je hoofd en zet ze weer vast met haarklemmen.

STAP 6:

Spray haarlak over de opgedraaide lokken heen. Wacht 10 minuten en haal de haarklemmen uit je haar. Borstel voorzichtig door het haar heen.

STAP 7:

Breng het haar terug aan de kant die je in stap 1 hebt gekozen. Nu heb je aan één kant je gekrulde haar. Borstel het aan de andere kant strak naar achteren en spray haarlak op dat gedeelte van het haar om een strakke look te creëren. Zet een haarklem in het haar en ga er met een föhn overheen om de look langer vast te zetten. Haal na het föhnen de haarklem uit je haar. Even met je vingers door je haar gaan en klaar ben je!

#message

Meer informatie