Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
<h2>HOW TO:</h2> <strong>Kapsel met volume en een hoge kuif </strong>

HOW TO:

Kapsel met volume en een hoge kuif

Wil je meer volume in je haar? Fijn haar kan volume en textuur missen. Zelf volume in je haar aanbrengen en behouden hoeft niet moeilijk te zijn. Leer hoe je extra volume in je haar kunt aanbrengen! In deze haar tutorial leggen we niet alleen uit hoe je stap voor stap meer volume in je haar creëert, maar laten we je ook zien hoe je de hoge kuif uit de jaren 60 tot leven kunt brengen. Lees snel verder en doe eens iets anders met je lange lokken!

STAP 1:

Begin met droog haar. Spray allereerst de hittebescherming van Elnett Satin over je haarlengtes. Dit voorkomt beschadiging door het gebruik van hete styling tools, zoals föhn of krultang. Maak vervolgens midden op je hoofd een scheiding.

STAP 2:

Spray Elnett Volume Haarspray over het haar en borstel er stevig doorheen. Het geheim van volume in het haar tot stand brengen met haarlak in combinatie met een borstel is om de spray in meerdere keren aan te brengen, waarna je met een platte borstel je haar verder glad borstelt en de plukken een voor een vorm geeft met de borstel. Op deze manier krijgt het haar textuur en volume.

STAP 3:

Breng het haar aan de voorkant en op de bovenkant van het hoofd bij elkaar en kam het haar naar boven en spray haarlak over de lengte.

STAP 4:

Draai de haarlok om de krultang heen en wacht een paar secondes. Haal vervolgens de krultang uit je haar. Borstel het haar naar achteren om hoogte en extra volume te creëren.

STAP 5:

Toupeer de bovenkant van het haar om de hoge kuif te maken. Dit doe je door een pluk haar omhoog te houden, een kam in het haar te zetten en naar de haaraanzet toe te kammen. Doe dit met meerdere plukken haar totdat je een getoupeerde kuif krijgt. Spray haarlak over je haar om de look intact te houden.

STAP 6:

Zet het haar aan de achterkant van je hoofd zo natuurlijk mogelijk vast met haarspelden. Om de stijl te accentueren laat je wat plukjes aan beide kanten van de scheiding langs het voorhoofd vallen. Het mag best een beetje rommelig zijn, zodat het er nonchalant uitziet.

#message

Meer informatie