Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
How to: EEN Lage knot

How to:

EEN Lage knot

Heb je ook altijd haast in de ochtend? Kom je niet verder dan je make-up opdoen en moet je met een boterham nog in de hand de deur uit, zodat je niet te laat komt? Je kapsel laat je maar voor wat het is. Wat als we je vertellen dat er een kapsel is die met minimale inspanning gemaakt kan worden? We hebben het over de lage knot. Deze haarstijl is niet alleen stijlvol, maar ook snel en gemakkelijk te creëren met weinig producten. Perfect voor de drukke ochtenden. Lees de stappen hieronder.

STAP 1:

Je kunt met zowel vochtig als droog haar beginnen. Verdeel je haar in een aantal gedeeltes. Draai vervolgens je haar in spiralen en terwijl je dit doet, spray je haarlak, zoals Elnett Satin Normale Fixatie, in de volledige lengte van het haar. Op deze manier creëer je meer volume en textuur in je haar, zodat je je haar makkelijk in model kunt brengen.

STAP 2:

Verzamel de verdeelde plukken daarna in je hand en föhn elk gedeelte droog. Begin bij de haarwortels om meer volume te creëren.

STAP 3:

Nu je meer textuur in je haar hebt gecreëerd, kun je beginnen met het kapsel. Neem je volledige haar in je hand tot een lage staart. Draai de staart tot een spiraal en draai die vervolgens weer tot een knot. Zet vervolgens een elastiek om de lage knot heen.

STAP 4:

Tot slot, spray haarlak over de knot en het overige deel van je haar, zodat de knot de hele dag op z'n plek blijft zitten. Nu je weet hoe simpel het is om een lage knot te maken, heb je geen excuus meer! Succes!

EXTRA TIP:

Heb je een ochtend meer tijd en wil je de lage knot opleuken? Bekijk bovenstaande video en lees de stappen hieronder.

Volg hierboven omschreven stap 1 + 2. Ga dan verder met stap 3 hieronder.

STAP 3:
Verdeel je haar in twee delen en draai ze van voor naar achter. Als beide delen volledig opgerold zijn draai ze je om elkaar heen tot de haarpunten. Wanneer je dat gedaan hebt spray je weer haarlak over de gehele lengte.

STAP 4:
Nu draai je het haar in een knot, laag in je nek, en zet je het vast met knot spelden.

#message

Meer informatie