Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
<h2>How to:</h2> Een <strong>Strakke paardenstaart</strong>

How to:

Een Strakke paardenstaart

Het is en blijft één van onze favoriete haarstijlen: de strakke paardenstaart. Dit kapsel kun je snel en makkelijk maken en is ook nog eens heel handig omdat het haar de hele dag uit je gezicht blijft. Ontdek hier hoe je in 5 stappen een perfecte paardenstaart maakt die aan het einde van de dag nog steeds op zijn plek zit.

STAP 1:

Allereerst is het belangrijk dat alle klitten uit je haar zijn, zodat je paardenstaart er netjes en verzorgd uitziet. Begin daarom met het uitborstelen van alle klitten uit je haar. Het beste is om onderaan te beginnen met borstelen en zo naar boven te werken. Borstel voorzichtig en niet te hard om te voorkomen dat je haar afbreekt. Wanneer alle klitten uit je haar zijn, borstel je het haar glad naar achteren. Spray vervolgens haarlak, zoals Elnet Satin Luminize, vanaf de haaraanzet tot in de punten om meer textuur in het haar aan te brengen.

STAP 2:

Maak het haar verder glad met een föhn en borstel. Gebruik je liever een stijltang? Dat kan natuurlijk ook! Zorg in beide gevallen dat je het haar naar achteren föhnt of stijlt. Zo is het uiteindelijk makkelijker om de staart te maken. Zoals je waarschijnlijk al weet kunnen hete stylingapparaten het haar beschadigen. Beperk deze schade en gebruik een hittebeschermingsspray. Ontdek Elnett Satin Heat Defense Spray Glad. Deze spray biedt bescherming tot 230 graden en is speciaal ontwikkeld om het haar glad te maken met een föhn of stijltang.

STAP 3:

Neem je volledige haar in je hand. Hou het haar op de plek waar je de staart wilt zetten. Borstel het bovenste en achterste gedeelte van je haar voor een glad effect. Zorg ervoor dat er geen plukken overblijven.

STAP 4:

Doe een haarelastiek om de staart heen. Trek het elastiek goed strak aan, zodat de staart gedurende de dag niet uitzakt.

STAP 5:

Neem vervolgens een pluk haar van je staart. Spray daar haarlak op en draai de pluk om de staart heen om het elastiek te camoufleren. Tot slot, spray haarlak, bijvoorbeeld Elnet Satin Diamant, over je haar heen. De spray zorgt voor een langdurige fixatie en een gladde glanzende finish, perfect voor paardenstaarten!

#message

Meer informatie