Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
<h2>HOW TO:</h2> EEN <strong>VISSENGRAATVLECHT</strong>

HOW TO:

EEN VISSENGRAATVLECHT

Als het aankomt op kapsels, is er niets klassiekers dan een gevlochten look. Het leuke is dat vlechten in alle soorten en maten bestaan. Er zit voor iedereen wel wat bij! Zo heb je onder andere de klassieke Franse vlecht, vissengraatvlecht, haarband vlecht, of de gewone invlecht. In deze tutorial laten we je zien hoe je een vissengraatvlecht kunt maken. Wees niet bang, we weten zeker dat je de visgraatvlecht onder de knie kunt krijgen! Bekijk bovenstaande video en volg de omschreven stappen hieronder en je zult zien hoe makkelijk het is.

STAP 1:

Borstel alle klitten uit je haar voordat je gaat beginnen met vlechten. Maak vervolgens een zijscheiding. Het maakt niet uit welke kant je kiest. Kies je favoriete kant!

STAP 2:

Vlechten zien er voller uit en blijven langer zitten als het haar een beetje textuur heeft. Spray daarom haarlak, zoals Elnett Normale Fixatie, op de haarwortels en -lengtes. De haarlak geeft de nodige textuur aan in het haar. Neem vervolgens je volledige haar in je handen en borstel de haarlengtes glad.

STAP 3:

Nu je klaar bent met het voorbereiden van je haar, is het tijd om te vlechten! Verdeel je haar in twee stroken zodat je een linker- en een rechterpluk haar krijgt. Neem dan een stukje haar aan de buitenkant van de linkerpluk en leg deze over het overige deel van de rechterpluk. Neem nu je een stukje haar aan de buitenkant van de rechterpluk en leg deze over het overige deel van de linkerpluk en over de eerst gepakte linkerpluk.

STAP 4:

Herhaal dit, door steeds van linker- en rechterpluk te wisselen tot je bij de haarpunten bent en maak de vlecht vast met een elastiek.

STAP 5:

Nu de vlecht af is, kun je over de look van de vlecht nadenken. Wil je een stevige vissengraatvlecht? Dan kun je de vlecht zo laten. Wil je een rommelige vlecht? Trek de vlecht dan voorzichtig wat breder. Ook kun je een klein plukje haar uit het onderste gedeelte pakken en hier zachtjes aan trekken, terwijl je het elastiekje vasthoudt. Zo stroop je de vlecht op en creëer je een rommelige vissengraatvlecht.

#message

Meer informatie