Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
 Zo breng je je nachtcrème op de juiste manier aan

Zo breng je je nachtcrème op de juiste manier aan

Hoe breng je je nachtcrème aan? Voldoende slaap is niet alleen essentieel voor het goed functioneren van je lichaam en geest, maar het draagt ook bij aan een gezond uitziende huid. Het woord schoonheidsslaapje komt dan ook niet zomaar uit de lucht vallen. 's Nachts herstellen je lichaam en huid zich. Door het gebruik van een nachtcreme ondersteun je dit nachtelijke herstel. De nachtcrèmes van L'Oreal Paris bevatten voedende, herstellende en hydraterende ingrediënten die tijdens de nachtrust snel door de huid worden opgenomen. De Age Perfect Cell Renaissance nachtcrème bijvoorbeeld helpt de natuurlijke celvernieuwing te bevorderen tijdens de nacht en verbetert de vitaliteit van de huid. Lees hieronder hoe je je nachtcrème stap voor stap echt goed aanbrengt.

L

Gezichtsreiniging
Gedurende de dag krijgt je huid heel wat te verduren. Het is daarom belangrijk dat je je huid grondig reinigt voordat je je nachtcrème aanbrengt. L’Oréal Paris heeft diverse soorten reinigingsproducten die je helpen onzuiverheden te verwijderen en make-up van je gezicht af te halen. Maar ook als er geen make-up op je gezicht zit is het aan te raden om de huid goed te reinigen om je huid te verlossen van invloeden van buitenaf, zoals uitlaatgassen of stof. Je kunt dit doen met een reinigingsmelk, -lotion, gel en/of tonic.

Nachtcrème aanbrengen
De volgende stap is het aanbrengen van je nachtcrème. Deze breng je aan op je wangen, voorhoofd, hals en decolleté.

Nachtcrème in de huid masseren
Dep de nachtcrème op je huid met vegende bewegingen naar boven toe om de huid te verzachten. Met de rand van je hand maak je een gladstrijkende beweging langs het gezicht. Masseer de orbitale botten en slapen om slaap en ontspanning te bevorderen. Op de bovenstaande afbeelding zie je hoe je dit doet. Laat vervolgens je nachtcrème goed intrekken om te voorkomen dat je de crème afveegt aan je kussen.

TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN
TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN
TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN

#message

INSCHRIJVEN

Bedankt voor je interesse in L'Oréal Paris.
Je bent nu ingeschreven.
Over een paar minuten ontvang je via de e-mail onze laatste nieuwsbrief.

UITSCHRIJVEN

Jij hebt zojuist aangegeven dat je onze nieuwsbrief niet langer op het volgende
e-mailadres wenst te ontvangen: [email protected]
Klik op de link "uitschrijven" om dit te bevestigen.

Meer informatie