Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;

Zo gebruik je gezichtsolie

Aanvulling op je dagcrème en nachtcrème: Extraordinary Oil Serum Nog geen gezichtsolie in je badkamerkastje? Zonde, want je mist de unieke kracht van essentiële oliën op je huid. Gezichtsolie bestaat voor verschillende huidtypen. Of je nu een droge, gevoelige of vette huid hebt. Mensen met een vette huid denken vaak dat olie hun huid alleen maar vetter zal maken. Maar dat is een misvatting. Middelen die je huid uitdrogen, zorgen juist voor een verhoogde talgproductie. Als gevolg krijg je een nog vettere huid. Oliën drogen je huid niet uit waardoor de talgproductie weer in balans wordt gebracht. Je hebt maar een paar druppels nodig om je huid te voeden, hydrateren en beschermen. Ontdek ons Extraordinary Oil Serum. Extraordinary Oil Serum is verrijkt met een extra hoge concentratie van 8 essentiële oliën, die bekend staan als effectieve antioxidanten en die tekenen van huidveroudering tegengaan. Deze 8 essentiële oliën zijn gecombineerd met voedende oliën. Lees hieronder hoe en op welke momenten je een gezichtsolie kunt aanbrengen.

L

Gezichtsreiniging
Het is belangrijk dat je je gezicht grondig reinigt alvorens je de gezichtsolie aanbrengt. Wanneer er nog vuil of make-up op je huid zit, trekken de actieve werkstoffen van je gezichtsolie niet volledig in je huid en kan de olie niet optimaal zijn werk doen. Bekijk alle reinigingsproducten van L’Oréal Paris.

In de ochtend
Breng 2 of 3 druppels olie direct op je huid aan en verdeel de olie over je hele gezicht waarbij je snelle duwende en cirkelvormige bewegingen met je vingertoppen maakt. De olie voelt luxe aan op je huid en zorgt voor een stralende gloed.

Onder je dagcrème
De gezichtsolie kun je ook aanbrengen als eerste stap van je huidverzorging onder je dagcrème. Doe 2 druppels olie in je handpalm, verdeel en warm de olie op in je handen. Breng vervolgens de olie aan op je gezicht met duwende en cirkelende bewegingen. De huid zal intens worden gevoed en gehydrateerd, ook de droge zones. De barrièrefunctie wordt versterkt om de huid te helpen zich te beschermen tegen uitdroging. Vervolgens kun je je dagcrème aanbrengen.

Gebruik als een massage ’s avonds
Doe 4 tot 5 druppeltjes olie in je handpalm, verdeel en warm de olie op in je handen. Breng de olie op je voorhoofd, kin en hals aan, terwijl je lichte druk uitoefent. Gebruik de gezichtsolie alleen of onder je nachtcrème. Je huid wordt soepeler en de uitstraling zichtbaar gezonder.

#message

Meer informatie