Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
HOE BRENG JE OOGSCHADUW AAN? STAP VOOR STAP EEN FEESTELIJKE OOGSCHADUW-LOOK

HOE BRENG JE OOGSCHADUW AAN?

STAP VOOR STAP EEN FEESTELIJKE OOGSCHADUW-LOOK

Deze nude ooglook stel je samen met mooie beige oogschaduwkleuren, samengevoegd in het handige oogschaduwpalette van Color Riche in Nude Beige.

Gebruik de vlakke kant van de sponsapplicator om kleurnummer 8 van het palette over je gehele ooglid aan te brengen. 

Gebruik kleur 7 om intensiteit aan je buitenste ooghoek toe te voegen. Breng aan met de sponsapplicator vanaf halverwege je ooglid tot aan de buitenkant van je ooglid. Neem hierbij ook de bovenkant van het buitenste deel van je ooglid mee om een gedefinieerde hoek te creëeren. Breng kleurnummer 6 van het oogschaduwpalette aan de binnenkant en het midden van je ooghoek aan. Blend de oogschaduwkleur van binnen naar buiten met een licht opwaartse beweging.

Breng kleurnummer 2 aan op je binnenste ooghoek en op de binnenkant van je onderste wimperlijn om een highlight effect te creëren. Blend de oogschaduw voorzichtig op je ooglid met de blenderapplicator zodat de kleur mooi overloopt in de donkerdere kleuren 7 en 8.

Blend ten slotte alle oogschaduwkleuren voorzichtig samen met behulp van de blenderapplicator om harde lijnen te verzachten en voor een mooi geheel als eindresultaat.

#message

Meer informatie