Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Stap voor stap:  fijn eyeliner lijntje met wing zetten

Stap voor stap:

fijn eyeliner lijntje met wing zetten

In bovenstaande tutorial video laat Nancy Sumner, make-up artist bij L'Oréal Paris, zien hoe je een fijn lijntje met een wing bij je oog tekent met de L’Oréal Paris Super Liner Perfect Slim eyeliner en je ooglook afmaakt met de L’Oréal Paris Telescopic mascara. Lees hieronder hoe je stapsgewijs een fijn eyeliner lijntje met wing kunt zetten.

Eyeliner Big Slide
Kies het juiste product

Je hebt allerlei soorten eyeliners: vloeibare eyeliners, gel eyeliners, eyeliners met een matte finish, eyeliners met een stevig of fijn kwastje. Als het gaat om het zetten van een winged eyeliner, zijn vloeibare of gel eyeliners met een stevig kwastje over het algemeen een veilige gok. Probeer bijvoorbeeld de L’Oréal Paris Super Liner eyeliner, een vloeibare eyeliner met een stiftapplicator, waardoor je meer controle hebt en deze gemakkelijk kan aanbrengen.


  2.

Prime je oogleden

Breng een dun laagje primer of foundation op je oogleden voor je je eyeliner aanbrengt. Zo voorkom je dat er oliën op je oogleden zitten en op zijn beurt blijft je eyeliner beter op zijn plek zitten.

  3.

Teken de wing

Teken eerst de wing van het lijntje. Volg de lijn van je bovenste wimperlijn en zet een schuine lijn vanaf je buitenste ooghoek richting je wenkbrauw.

  4.

Teken het lijntje

Breng de stiftapplicator halverwege je ooglid aan en trek een lijn dicht tegen je wimperlijn naar het puntje van de wing. Vervolgens begin je bij je binnenste ooghoek en teken je een lijntje dicht tegen je wimperlijn naar het midden van je ooglid en verbind je met de lijn die naar de wing loopt. Je hoeft geen eyeliner expert te zijn om een recht lijntje boven je oog te kunnen tekenen. Teken het lijntje niet in één keer. Er zijn twee methodes: 1) Teken steeds kleine lijntjes of 2) Begin met het zetten van stippen dicht tegen je wimperlijn aan. Trek daar daarna een lijn doorheen. Let op dat je geen kale plekjes blijft zien. Maak je toch een foutje? Geen paniek. Gebruik een wattenstaafje om je foutjes weg te halen.

  5.

Breng mascara aan

Wat is een oogmake-up look zonder mascara? Verleng je wimpers met de L’Oréal Paris Telescopic mascara.

 

#message

Meer informatie