Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Stap voor stap: simpele smokey eyes maken

Stap voor stap:

simpele smokey eyes maken

In bovenstaande tutorial video laat Nancy Sumner, make-up artist bij L'Oreal Paris, zien hoe je de beroemde smokey eye creëert met het Color Riche Quads Velours Noir oogschaduwpalette en Volume Million Lashes Excess mascara. Een van de gemakkelijkste manieren om een smokey eye aan te zetten, is door een oogschaduwpalette te gebruiken. Een palette geeft je een idee welke oogschaduwtinten je in look kunt gebruiken. Lees hieronder het smokey eye stappenplan.

Neem de lichtste kleur van het oogschaduwpalette op je kwast en breng het op je wenkbrauwbot, net onder je wenkbrauw, aan. Werk vanaf je wenkbrauwbot door richting de binnenkant van je ooghoek. Dit zorgt voor een open oogopslag. Vervolgens neem je de zilveren kleur van het palette en breng je het aan over je gehele ooglid.

Neem de donkerste kleur van het oogschaduwpalette op je kwast en teken een lijn langs je bovenste en onderste wimperrand. Trek de lijn op je bovenste wimperrand door naar boven tot je arcadeboog. Blend het vervolgens uit op je ooglid. Voor een opvallender resultaat teken je een lijn met de Infallible Gel Crayon 24H Eyeliner rondom je oog langs de bovenste en onderste wimperrand. Blend daarna de eyeliner met je kwast zodat de harde lijnen verdwijnen en deze mooi overlopen in de oogschaduw.

Neem vervolgens de donkergrijze kleur op je kwast en breng het aan de binnenkant van je ooghoek aan. Daarna blend je alle oogschaduwkleuren voorzichtig samen om harde lijnen te verzachten en voor een mooi geheel als eindresultaat.

Sluit af met het aanbrengen van een zwarte mascara op je bovenste en onderste wimpers om je smokey eye look compleet te maken. Ontdek onze Volume Million Lashes Excess voor een nog donkerder resultaat.

TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN

#message

INSCHRIJVEN

Bedankt voor je interesse in L'Oréal Paris.
Je bent nu ingeschreven.
Over een paar minuten ontvang je via de e-mail onze laatste nieuwsbrief.

UITSCHRIJVEN

Jij hebt zojuist aangegeven dat je onze nieuwsbrief niet langer op het volgende
e-mailadres wenst te ontvangen: [email protected]
Klik op de link "uitschrijven" om dit te bevestigen.

Meer informatie