In 4 stappen naar de mooiste lippen!

Mooie, volle lippen. Dat willen we allemaal! Ben je niet gezegend met de perfecte lippen? Niet getreurd! In 4 super eenvoudige stappen creëer jij zelf prachtige, volle lippen.

Stap
1

Omlijn je lippen met een lipliner

Vollere lippen beginnen bij het bepalen van de gewenste vorm van je lippen. Gebruik de Color Riche lipliner om je lippen te omlijnen. Dit lijntje helpt het uitlopen van lipstick tegen te gaan en zorgt ervoor dat je je lippenstift minder vaak hoeft bij te werken, doordat het langer blijft zitten. Dat is niet het enige voordeel, want door op de juiste manier een lijntje rondom je lippen te trekken laat je ze ook voller lijken. De kunst is om het lijntje net buiten de liplijn te tekenen. Kijk goed naar het opstaande randje van je lippen, het deel waar je lippen eindigen en overgaat in de huid van je gezicht. Begin in de mondhoeken en werk naar binnen toe. Zorg er daarbij voor dat je ook de lijn van je cupidoboog – dat kuiltje in het midden van je bovenlip – goed volgt.

Om de perfecte volle lippen te tekenen is het belangrijk dat je je lippen eerst goed schoonmaakt en eventueel hydrateert met een lippenbalsem.

Stap
2

Kleur je lippen in met een lipliner

Nadat je de perfecte vorm lippen hebt bepaald, is het tijd om je lippen in te kleuren. Gebruik hiervoor dezelfde lipliner die je gebruikt hebt voor het tekenen van het lijntje rondom je lippen. Start aan de buitenzijde van je lippen en kleur ze naar binnen toe in, zo voorkom je dat je over de lijntjes gaat. Je zult zien dat je lippen hierna meteen al voller ogen. De Color Riche lipliners hebben een prettige, zachte textuur en voelen daarom niet droog aan op de lippen. Het zachte potlood is verkrijgbaar in 6 mooie kleuren en ideaal om je lippen mee in te kleuren.
Stap
3

Geef je lippen extra diepte met een highlighter

Door het midden van je lippen iets op te lichten creëer je meer diepte en lijken je lippen nog voller. Gebruik hiervoor een lichtere kleur lipliner of dep een lichte kleur concealer op de lippen, zoals de 320 porcelain van Infaillible More Than Concealer. Deze concealer blijft de hele dag zitten en zal ook zorgen dat je lippenstift beter blijft zitten gedurende de dag. Gebruik de lichtere kleur lipliner of concealer in het midden van je boven- en onderlip. Dit deel van de lippen licht nu op en zet je als het ware extra aan. Het deel eromheen is nu donkerder en oogt dieper, wat een effect creëert van extra volle lippen!
Stap
4

Blend tot een natuurlijk geheel met een lippenstift

Tot slot kleur je je lippen in, bijvoorbeeld met de Color Riche satin lippenstift. Met de lippenstift blend je de concealer en lipliner met elkaar. Gebruik een lipstick in dezelfde kleur als je lipliner voor een natuurlijk effect. Het fijne aan de Color Riche Satin lipstick is dat voor elke Color Riche lipliner ook een bijpassende kleur lippenstfit verkrijgbaar is, waardoor je het meest natuurlijk ogende effect van vollere lippen krijgt. De lipstick zorgt in combinatie met de lipliner en highlighter voor extra diepte. Et Voila! Zodra je het geheel goed gemengd hebt zul je zien dat jouw lippen er voller uit zien, en dat zonder botox of filler!