Oogschaduw: welke kleur laat jouw ogen spreken?

Welke kleur ogen je ook hebt, er is altijd een oogschaduw die bij jou past en je oogkleur extra naar voren kan brengen. Wij geven je de tips waarmee je gemakkelijk de perfecte kleur oogschaduw voor jouw ogen kunt vinden!

De beste oogschaduw voor bruine ogen

Er zijn weinig kleuren oogschaduw die niet mooi staan bij bruine ogen. Wil je jouw bruine ogen extra laten glanzen en een warme uitstraling geven? Kies dan voor kleuren zoals brons en goud. Deze subtiele oogschaduw kleuren accentueren jouw ogen, met een natuurlijk ogend resultaat. Een mooie kleur oogschaduw voor bruine ogen is bijvoorbeeld de Color Queen 33 Extra, een gouden, subtiele glitter oogschaduw die iedere dag kan. Combineer deze kleur met Color Queen 12 Fighter voor een warm en natuurlijk eindresultaat die perfect is voor jouw bruine ogen.
1 Article Text Tip 1 1170x1170px

De beste kleur oogschaduw voor blauwe ogen

Om de mooiste kleur oogschaduw voor blauwe ogen te vinden kun je het beste op zoek naar warme en neutrale kleuren. Kies voor lichte tinten, zoals beige, champagne of lichtroze. Vind je het lastig om in te schatten hoe lichte kleuren oogschaduw bij jou staan? Neem dan een kijkje in de virtuele test omgeving van Color Queen oogschaduws. Probeer bijvoorbeeld Color Queen 20 Queen voor een subtiel en neutraal effect dat jouw blauwe ogen extra op laat vallen. Om de aandacht niet af te leiden van jouw mooie blauwe ogen raden we aan geen harde kleuren zoals zwarte oogschaduw te gebruiken.
1 Article Text Tip 2 1170x1170px

De beste kleur oogschaduw voor grijze ogen

Grijs is een kleur die je niet vaak ziet als oogkleur. Grijze ogen hebben vaak ook een vleugje van een andere kleur. Heb je grijze ogen met blauw er doorheen? Dan is de beste kleur oogschaduw voor jou een warme tint zoals perzik-, zalm-, of koperkleur. Ontdek bijvoorbeeld de Color Queen 26 stunner, deze mooie zachtroze kleur zal de koele tint in jouw grijze ogen mooi balanseren. Zijn jouw grijze ogen ook een beetje groen? Ga dan voor wat meer opvallende kleuren zoals de Color Queen 30 Sky-high!

De beste kleur oogschaduw voor groene ogen

Groene ogen zijn zeldzaam en zo prachtig! Versterk deze mooie kleur van je ogen met een natuurlijke tint zoals taupe of mokkabruin. Wil je liever een opvallende avondlook maken? Combineer deze dan met een wat fellere kleur zoals paars. Ontdek de mooiste kleur oogschaduw voor jouw groene ogen via onze online virtueel testen tool, zodat je meteen ziet welke kleur jou het meeste aanspreekt.