Hoe moet je een nachtcrème eigenlijk aanbrengen?

Voldoende slaap is niet alleen essentieel voor het goed functioneren van je lichaam en geest, maar het draagt ook bij aan een gezond uitziende huid. Het woord schoonheidsslaapje komt dan ook niet zomaar uit de lucht vallen. 's Nachts herstellen je lichaam en huid zich. Door het gebruik van een nachtcrème ondersteun je dit nachtelijke herstel. De nachtcrèmes van L'Oreal Paris bevatten voedende, herstellende en hydraterende ingrediënten die tijdens de nachtrust snel door de huid worden opgenomen. De Age Perfect Golden Age nachtcrème bijvoorbeeld helpt de huid weer stralend te maken en haar natuurlijke, rozige gloed terug te geven. Lees hieronder hoe je je nachtcrème stap voor stap aanbrengt.

Stap
1

Gezichtsreiniging

Gedurende de dag krijgt je huid heel wat te verduren. Het is daarom belangrijk dat je je huid grondig reinigt voordat je je nachtcrème aanbrengt. L’Oréal Paris heeft diverse soorten reinigingsproducten die je helpen onzuiverheden te verwijderen en make-up van je gezicht af te halen. Maar ook als er geen make-up op je gezicht zit is het aan te raden om de huid goed te reinigen om je huid te verlossen van invloeden van buitenaf, zoals uitlaatgassen of stof. Je kunt dit doen met een reinigingsmelk, -lotion, gel en/of tonic. Gebruik bijvoorbeeld de L'Oréal Paris make-up remover voor de gevoelige huid.
Stap
2

Nachtcrème aanbrengen

De volgende stap is het aanbrengen van je nachtcrème. Deze breng je aan op je wangen, voorhoofd, hals en decolleté. Gebruik de Age Perfect Golden Age nachtcrème, voor een stralende gloed in de ochtend.
Stap
3

Nachtcrème in de huid masseren

Dep de nachtcrème op je huid met vegende bewegingen naar boven toe om de huid te verzachten. Met de rand van je hand maak je een gladstrijkende beweging langs het gezicht. Masseer de orbitale botten en slapen om slaap en ontspanning te bevorderen. Laat vervolgens je nachtcrème goed intrekken om te voorkomen dat je de crème afveegt aan je kussen.