Zo gebruik je een gezichtsolie

Nog geen gezichtsolie in je badkamerkastje? Zonde, want je mist de unieke kracht van essentiële oliën op je huid. Gezichtsolie bestaat voor verschillende huidtypen. Of je nu een droge, gevoelige of vette huid hebt. Mensen met een vette huid denken vaak dat olie hun huid alleen maar vetter zal maken, maar dat is een misvatting. Middelen die je huid uitdrogen, zorgen juist voor een verhoogde talgproductie. Als gevolg krijg je een nog vettere huid. Oliën drogen je huid niet uit, waardoor de talgproductie weer in balans wordt gebracht. Je hebt maar een paar druppels nodig om je huid te voeden, te hydrateren en te beschermen. Ontdek ons Extraordinary Oil Serum. Extraordinary Oil Serum is verrijkt met een extra hoge concentratie van 8 essentiële oliën, die bekend staan als effectieve antioxidanten en die tekenen van huidveroudering tegengaan. Deze 8 essentiële oliën zijn gecombineerd met voedende oliën. Lees hieronder hoe en op welke momenten je een gezichtsolie kunt aanbrengen.
Stap
1

Gezichtsreiniging

Het is belangrijk dat je je gezicht grondig reinigt alvorens je de gezichtsolie aanbrengt. Wanneer er nog vuil of make-up op je huid zit, trekken de actieve werkstoffen van je gezichtsolie niet volledig in je huid en kan de olie niet optimaal zijn werk doen. Bekijk alle reinigingsproducten van L’Oréal Paris.
Stap
2

In de ochtend

Breng 2 of 3 druppels olie direct op je huid aan en verdeel de olie over je hele gezicht waarbij je snelle duwende en cirkelvormige bewegingen met je vingertoppen maakt. De olie voelt luxe aan op je huid en zorgt voor een stralende gloed.
Stap
3

Onder je dagcrème

De gezichtsolie kun je ook aanbrengen als eerste stap van je huidverzorging onder je dagcrème. Doe 2 druppels olie in je handpalm, verdeel en warm de olie op in je handen. Breng vervolgens de olie aan op je gezicht met duwende en cirkelende bewegingen. De huid zal intens worden gevoed en gehydrateerd, ook de droge zones. De barrièrefunctie wordt versterkt om de huid te helpen zich te beschermen tegen uitdroging. Vervolgens kun je je dagcrème, bijvoorbeeld de Extraordinary Oil dagcrème aanbrengen.
Stap
4

De juiste hoeveelheid

Doe 4 tot 5 druppeltjes olie in je handpalm, verdeel en warm de olie op in je handen. Breng de olie op je voorhoofd, kin en hals aan, terwijl je lichte druk uitoefent. Gebruik alleen de gezichtsolie of breng daarna nog een nachtcrème aan, zoals de Extraordinary Oil nachtcrème. Je huid wordt soepeler en de uitstraling zichtbaar gezonder.