Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;


RAPID REVIVER

Je wil je haar de verzorging geven die het verdient, maar hebt daar niet altijd tijd voor. Rapid Reviver geeft je haar de verzorging van een masker, met de snelheid en het gemak van een conditioner. Ontdek welke bij jouw haar past!

DE VERZORGING VAN EEN MASKER, DE SNELHEID VAN EEN CONDITIONER

Je weet dat een haarmasker de voeding kan bieden die je haar nodig heeft om er gezond en verzorgd uit te zien, maar het kan ook vaak extra tijd kosten en die heb je niet altijd. Voor deze momenten is er Elvive Rapid Reviver Intense Conditioner. Rapid Reviver verzorgt het haar als een masker, met het gemak en de snelheid van een conditioner. Dankzij de handige tube is dit haarproduct gemakkelijk in gebruik én heeft daarnaast geen inwerktijd nodig.

Rapid Reviver geeft het haar in no time een boost en doet het herleven. De intens verzorgende formule, biedt 2x meer verzorging*, zonder inwerktijd! Het resultaat: het haar wordt intens verzorgd en voelt weer zacht aan. Elvive Rapid Reviver is er voor verschillende haartypes: Extraordinary Oil om droog haar en droge haarpunten te voeden, Dream Lengths om lang haar te helpen herstellen en gespleten haarpunten te verminderen, en Total Repair 5 voor herstellende verzorging van beschadigd haar.

* In vergelijking met een klassieke conditioner.

Elvive Rapid Reviver Intense conditioner biedt een drievoudige werking:
1. 2x meer verzorging dan een normale conditioner
2. Verzorgt zonder te verzwaren
3. Zonder inwerktijd

Benieuwd naar de andere Elvive haarverzorgingslijnen? Ontdek ze hier! >

DE VERZORGING VAN EEN MASKER, DE SNELHEID VAN EEN CONDITIONER

DE HAARVERZORGING ROUTINE

Voor de beste verzorging van droog haar, lang haar, of beschadigd haar, volg je onderstaande haarverzorging routine:

Stap 1: Was je haar met de Elvive Shampoo die bij jouw haartype past. Voor droog haar, Extraordinary Oil, voor lang haar Dream Lengths en voor beschadigd haar Total Repair 5. Breng de shampoo aan op nat haar en masseer het in. Spoel het vervolgens grondig uit.

Stap 2: Breng de Rapid Reviver Intense Conditioner aan op de lengtes van je haar. Besteed hierbij extra aandacht aan de punten. Er is geen inwerktijd nodig. De intense conditioner helpt je haar herstellen en ontwart de lengtes.

EXTRA VERZORGING
Wanneer je extra tijd hebt om je haar te verwennen, kun je één van de Elvive Haarmaskers gebruiken. Neem de tijd om je lokken én jezelf extra te verzorgen!

Benieuwd naar de andere Elvive haarverzorgingslijnen? Ontdek ze hier! >

DE HAARVERZORGING ROUTINE

Elvive Shampoo en Rapid Reviver

#message

Meer informatie