Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;

ODE AAN
DROOG HAAR

DROOG HAAR? VERZORG HET!

Droog haar kan stug en dof zijn en vitaliteit missen. Om het haar weer levendig te krijgen, moet het vanaf de haaraanzet tot in de punten worden gevoed. Ontdek hoe je jouw haar intensief kan voeden!

DROOG HAAR VERZORGEN

GEEF JE DROGE HAAR WEER GLANS MET DE UNIEKE OLIËN VAN ELVIVE EXTRAORDINARY OIL

We willen allemaal stralen met een adembenemend kapsel. Bij het creëren van jouw ideale look kun je droog haar nu eenmaal niet gebruiken. Helaas krijg je al snel te maken met droog haar: door invloeden van buitenaf heeft je haar het soms zwaar te verduren. Elvive brengt een ode aan droog haar en presenteert Elvive Extraordinary Oil.

L'Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil, een intensief voedende formule met 6 unieke bloemoliën, is speciaal ontwikkeld voor droog haar.

De voedende formule van Elvive Extraordinary Oil biedt een drievoudige werking:

1. Langdurige verzorging
2. Maakt het haar zacht en soepel
3. Geeft een gezonde glans

Volg de Elvive Extraordinary Oil haarverzorging routine om je droge haar optimaal te verzorgen en te voeden:

Stap 1: Was je haar met de Extraordinary Oil Voedende Shampoo. Breng de shampoo aan op nat haar en masseer in. Spoel het vervolgens grondig uit.

Stap 2: Breng de Extraordinary Oil Voedende Conditioner aan op de lengtes van je haar. Focus hierbij extra op de punten. De conditioner voedt je haar zonder het te verzwaren en zorgt ervoor dat het makkelijker door te kammen is en beter in model te brengen.

Stap 3: Vervang 1 à 2 keer per week je conditioner door het Extraordinary Oil Voedende Haarmasker voor intensieve voeding en extra gezond uitziende lokken.

Stap 4: Gebruik de Extraordinary Oil Haarolie op nat of droog haar voor ultieme verzorging gedurende de dag. De haarolie is ook beschikbaar in een variant voor gekleurd haar.

Benieuwd naar de andere Elvive haarverzorgingslijnen? Ontdek ze hier! >

DROOG HAAR VERZORGEN

VOEDENDE HAAROLIE

VOED JE DROGE HAAR INTENSIEF MET DEZE HAAROLIE

Ook je haar schreeuwt weleens om intensieve verzorging. Luister naar je droge lokken en verwen en verzorg ze met deze heerlijke Extraordinary Oil Voedende Haarolie. Eenvoudig in gebruik en past ook in je handtas. Handig voor onderweg!

De voedende haarolie laat je haar glanzen zonder het te verzwaren en beschermt je haar tegen de dagelijkse schadelijke invloeden van buitenaf. De rijke formule met actieve ingrediënten voedt het haar en maakt het haar glanzend en zijdezacht.

De Extraordinary Oil Voedende Haarolie verdient het ook om in het zonnetje gezet te worden omdat hij op verschillende manieren toepasbaar is: gebruik het op droog haar als extra voeding, breng het aan op nat haar voor het föhnen als bescherming en ontwarring; pas de haarolie toe als finishing touch voor glanzend en zijdezacht haar.

VOEDENDE HAAROLIE
TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN
TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN
TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN
TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN

#message

INSCHRIJVEN

Bedankt voor je interesse in L'Oréal Paris.
Je bent nu ingeschreven.
Over een paar minuten ontvang je via de e-mail onze laatste nieuwsbrief.

UITSCHRIJVEN

Jij hebt zojuist aangegeven dat je onze nieuwsbrief niet langer op het volgende
e-mailadres wenst te ontvangen: [email protected]
Klik op de link "uitschrijven" om dit te bevestigen.

Meer informatie