Bekijk nu
Le Défilé
Walk Your Worth

Wees bij ons eerbetoon aan vrouwenemancipatie tijdens de Paris Fashion Week

L'Oréal Paris, de officiële partner van de Paris Fashion Week, presenteert op 1 oktober 2023 haar historische catwalkshow op de esplanade van de Eiffeltoren: een zinderend evenement waar schoonheid en mode bij elkaar komen. De visie van L'Oréal Paris' op inclusiviteit en zusterschap zal tot uiting komen tijdens deze show, die kijkers over de hele wereld met elkaar verbindt en een uitgesproken vrouwelijk en feministisch statement uitdraagt. <br><br> De zesde editie van 'Le Défilé Walk Your Worth' zal het perfecte samenspel tonen tussen het nieuwste op het gebied van schoonheid en mode. De line-up is inclusief en divers, met iconische sprekers als Kendall Jenner, Eva Longoria, Helen Mirren en meer. Kortom, een avond vol inspiratie en creativiteit die je niet wilt missen. Glamour en emancipatie wachten onder de ijzeren dame!

Le Defile 1

VOLG HET EVENEMENT DIGITAAL

Voor het eerst wordt de modeshow live uitgezonden op het Roblox-platform in het spel Livetopia. Ga met je avatar naar Parijs, pas het uiterlijk aan en betreed voor het eerst van je leven de catwalk op het L’Oréal Paris Roblox Défilé met op de achtergrond beelden van de echte show. Het evenement wordt ook uitgezonden op Instagram en TikTok.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": "Le Défilé 2022", "description": "Bekijk de vorige catwalkshow van L'Oréal Paris", "thumbnailUrl": "https://www.loreal-paris.nl/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/bx/brand-section/stand-up/visuel-video.jpg?rev=5c80b45a266f476d82ab02806ad04a53", "uploadDate": "2023-09-21T08:39:46+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/qJqfbGxpyDU" }