Magic Retouch Permanent

L’Oréal Paris Magic Retouch Permanent camoufleert uitgroei tussen haarkleuringen door. Met de 10-minuten applicatie ben je snel van je uitgroei af en tot 4 weken uitgroei vrij. Daarnaast biedt de permanente haarkleuring een perfecte grijsdekking en dus ideaal om snel je grijze haren te camoufleren. De haarkleuring mengt met jouw huidige haarkleur waardoor de kleur goed aansluit en natuurlijk oogt. Ook is Magic Retouch Permanent geschikt voor alle haartexturen.

Twee verschillende applicatiemogelijkheden

Dit product is makkelijk in gebruik en op maat gemaakt door een keuze tussen twee verschillende applicatiepunten: de nauwkeurige applicatiepunt en de zachte borstel. Met de applicatiepunt kan je extra nauwkeurig te werk gaan. Met behulp van de punt kan je scheidingen trekken tussen de verschillende haarlagen om zo het kleurmengsel nauwkeurig op de gehele uitgroei aan te brengen. De zachte borstel is een bredere opzetstuk ideaal voor het snel en gelijkmatig verdelen van het kleurmengsel over de uitgroei. Beide opzetstukken zorgen voor een makkelijke applicatie - zonder te knoeien.

Beschikbare kleuren

Voor het mooiste kleurresultaat adviseren we je de kleur Magic Retouch Permanent te kiezen die zo dicht mogelijk bij je huidige haarkleur komt. Magic Retouch Permanent is beschikbaar in vier verschillende kleuren:

- 3 Donkerbruin
- 4 Middenbruin
- 5 Lichtbruin
- 6 Donkerblond

Wat zit er in de kit?

Het kleurmengsel maak je eenvoudig zelf met behulp van de componenten die je in de verpakking vindt. In de Magic Retouch Permanent kit vind je:

- Ontwikkelcrème
- Kleurgel
- Een zachte applicatie borstel voor gemakkelijke verdeling over de uitgroei
- Een nauwkeurige applicatiepunt voor extra nauwkeurige applicatie op de uitgroei
- Een paar handschoenen

Magic Retouch Uitgroeispray & Haarmascara

Ontdek meer mogelijkheden om uitgroei te bedekken met Magic Retouch lijn van L’Oréal Paris.

Ben je op zoek naar een tijdelijke oplossing om uitgroei te camoufleren? Ontdek Magic Retouch Uitgroeispray! Met Magic Retouch Uitgroeispray ben je in enkele seconden klaar. De spray mengt zich met je eigen haarkleur zonder kleurverschil en houdt tot de volgende wasbeurt.

Krijg je enkele grijze haren en wil je nog niet starten met een semi-permanente of permanente haarkleuring? Dan is Magic Retouch First Greys een handige tussenoplossing. Het speciale borsteltje van Magic Retouch First Greys lijkt op een mascaraborsteltje waardoor je heel nauwkeurig grijze haartjes kunt camoufleren. Dankzij de formule en het borsteltje is het product gemakkelijk aan te brengen en bereik je een natuurlijk ogend resultaat.

ONTDEK MEER OVER MAGIC RETOUCH
1 resultaten
Product merknaam