Ontdek het nieuwe 1,5% Hyaluronzuur serum
Rimpels? Tijd voor een serieuze aanpak!
Het Revitalift Filler 1.5% Hyaluronzuur serum verminder rimpels effectief met onze hoogste concentratie hyaluronzuur tot nu toe. Door de combinatie van micro en macro hyaluronzuur hervindt de huid haar veerkracht en wordt zij optimaal gehydrateerd.

✓Geschikt voor alle huidtypes
✓Snelle opname door de huid
✓Comfortabele finish die niet vet aanvoelt

Ontdek nu

De Revitalift Filler routine
De Revitalift Filler huidverzorgingsroutine vult rimpels en maakt de huid voller.

STAP 1: Breng twee keer per dag 2-3 druppels Revitalift Filler Anti-Rimpel Serum aan op een schoon en droog gezicht en nek. Breng daarna een dag- of nachtcrème aan.

STAP 2: Breng zowel 's ochtends als 's avonds een dunne laag Revitalift Filler Oogcrème aan op de oogcontouren. De oogcrème bevat een hoge concentratie hyaluronzuur en pakt rimpels rond de ogen gericht aan.

Stap 3: Breng ’s ochtends de Revitalift Filler Dagcrème aan. De dagcrème hydrateert de huid en vult rimpels en lijntjes op. Daarnaast beschermt de dagcrème de huid gedurende de dag tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Stap 4: Breng ’s avonds de Revitalift Filler Nachtcrème aan. De nachtcrème bevat extra voedende bestanddelen die helpen de huid ‘s nachts te herstellen.

TIP: Gebruik het Filler Tissue Masker als je huid behoefte heeft aan extra hydratatie en de Filler Volumegevende Ampullen voor een extra boost voor je huid.

De volumegevende kracht van hyaluronzuur
Hyaluronzuur zit van nature in de huid: het is een suiker die voorkomt in de huid en het bindweefsel en wordt gezien als een van de belangrijkste bouwstoffen van het lichaam. Hyaluronzuur zorgt voor intense en langdurige hydratatie en geeft volume terug. Het is de koningin van gezichtsverzorging. Het houdt vocht vast in het gezicht voor meer stevigheid en een rimpelvullend effect. Helaas neemt de productie ervan af met de jaren. Verrijk je huidverzorgingsroutine daarom met onze producten met hyaluronzuur.