Sluit
Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;

EEN ALTERNATIEF TEGEN RIMPELS

Filler injecties kunnen pijnlijk én kostbaar zijn. Daarom heeft L’Oréal Paris een formule ontwikkeld om rimpels aan te pakken, zonder pijn en hoge kosten: Revitalift Filler, geïnspireerd op de technologie van Filler injecties. Zichtbare effectiviteit, zonder injecties.

Revitalift Filler van L’Oréal Paris vermindert rimpels en verstevigt de huid voor een een zichtbaar jongere uitstraling.

RESULTAAT

Na 4 uur is de huid steviger en veerkrachtiger, en is intens gehydrateerd tot 48 uur. Na 4 weken zijn voorhoofdrimpels en kraaienpootjes aanzienlijk verminderd. Het volume in je gezicht is zichtbaar verbeterd. Zo behoud jij dag na dag je jeugdige uitstraling.

Revitalift Filler bevat 2 belangrijke werkzame ingrediënten: Hyaluronzuur en Fibroxyl.

Tip: gebruik voor het beste resultaat zowel het serum als de dag-/nachtcrème, dan is de behandeling tot wel twee keer zo effectief als bij gebruik van een enkel product.

RESULTAAT

DE KRACHT VAN 2 ACTIEVE INGREDIËNTEN

HYALURONZUUR
Hyaluronzuur is een suiker dat voorkomt in de huid en het bindweefsel en wordt gezien als één van de belangrijkste bouwstoffen van het lichaam. Het houdt vocht vast in het gezicht voor stevigere wangen en een rimpel vullend effect.

FIBROXYL
Fibroxyl stimuleert de collageenproductie waardoor de huid haar stevigheid en veerkracht hervindt. Daarnaast zorgt Fibroxyl voor het oprekken van fibroblasten, de belangrijkste cellen van het bindweefsel van de huid.

DE KRACHT VAN 2 ACTIEVE
INGREDIËNTEN

#message

Shop nu deze look