Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;


COLOR VIVE PURPLE

BLOND HAAR, GRIJS HAAR OF HIGHLIGHTS? GO PURPLE!

Blond haar, grijs haar, of haar met highlights kan last hebben van een gele gloed. Color Vive Purple, verrijkt met paars pigment, vermindert deze warme tonen in het haar. Je haar is verzorgd en ziet er weer fris uit!

HAARVERZORGING VOOR BLOND, GRIJS EN HIGHLIGHTS

Wanneer je blond-, grijs- of gehighlight haar hebt, wil je zo lang mogelijk genieten van je frisse kleur. Wanneer je bijvoorbeeld je haar asblond kleurt, dan wil je deze koele kleur behouden! Doordat deze haarkleuren de neiging hebben een gele gloed te krijgen, kan dit een uitdaging zijn. L'Oréal Paris introduceert Color Vive Purple, waarmeer je eenvoudig de kleur van je haar corrigeert, zodat het er weer fris en koel uitziet!

PURPLE SHAMPOO VERMINDERT DE GELE GLOED
Zilvershampoo is een bekend hulpmiddel om blond haar, grijs haar of haar met highlights een koelere kleur te geven of terug te geven. De formule van Color Vive Purple is verrijkt met paarse pigmenten. Omdat paars de tegenovergestelde kleur is van geel/oranje helpt dit de warme tonen in het haar te neutraliseren. De UV-filters in Color Vive Purple helpen het haar te beschermen tegen kleurverandering door de zon, zodat je jouw frisse haarkleur zo lang mogelijk kan behouden.

Ontdek hier de producten >

HAARVERZORGING VOOR BLOND, GRIJS EN HIGHLIGHTS

DE ROUTINE VOOR BLOND HAAR, GRIJS HAAR EN HIGHLIGHTS

L'Oréal Paris Elvive Color Vive Purple is een kleurcorrigerende haarverzorging, speciaal ontwikkeld voor blond (gekleurd) haar, grijs haar, of highlights.

De formule van Elvive Color Vive Purple, met paarse pigmenten en UV filters, heeft een drievoudige werking om blond haar, grijs haar en haar met highlights te verfrissen en verzorgen:

1. Vermindert gele en oranje ondertonen
2. Voedt het haar
3. Beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling

Voor de beste verzorging voor blond haar, grijs haar of haar met highlights, volg je één keer per week de kleurcorrigerende routine van Color Vive Purple. We adviseren om de rest van de week je haar te verzorgen met de kleurbehoudende routine van onze klassieke Elvive Color Vive range.

KLEURCORRECTIE

Stap 1: Was je haar met de Color Vive Purple Shampoo. Breng de shampoo aan op nat haar en masseer in. Laat het 1 tot 3 minuten intrekken, voor brunettes met highlights tot 5 minuten. Spoel het vervolgens grondig uit.

Stap 2: Verdeel de Color Vive Purple Conditioner over het gehele haar, met name op de lengte en in de haarpunten. Laat het 1 tot 3 minuten intrekken. Vervolgens goed uitspoelen.

KLEURPERFECTIE

Stap 1: Was je haar met de Color Vive Beschermende Shampoo. Breng de shampoo aan op nat haar en masseer in. Spoel het vervolgens grondig uit.

Stap 2: Verdeel de Color Vive Beschermende Conditioner over het gehele haar, met name op de lengte en in de haarpunten. Vervolgens goed uitspoelen.

Stap 3: Vervang 1 à 2 keer in de week de conditioner door het Color Vive Haarmasker. Het haarmasker voedt intensief en zorgt hiermee voor een extra boost voor je gekleurde lokken.DE ROUTINE VOOR BLOND HAAR, GRIJS HAAR EN HIGHLIGHTS

DE PRODUCTEN

Elvive Color Vive Purple

#message

Meer informatie