De overgang: Geen pauze op huid-positiviteit

De overgang kan worden geassocieerd met opvliegers en stemmingswisselingen, maar een andere bijwerking is de impact op de huid. Veranderingen aan de huid kunnen jaren eerder beginnen in de pre- en peri-menopausale fase als gevolg van het afnemen van, onder anderen, oestrogeen. Oestrogeen ondersteunt een gezonde werking van de huidcellen. De afname van de oestrogeenspiegels resulteert in een afname van de collageenproductie waardoor de huid de belangrijkste postmenopauzale kenmerken vertoont. De huid ziet en voelt er droog en gevoelig uit.

Age Perfect's Collageen Expert biedt een oplossing. Deze verstevigende verzorging zorgt voor een dagelijkse dosis collageen AZ-fracties en is de eerste stap naar een stevigere huid.

Age Perfect Collageen Expert Verstevigende verzorging combineert je dagelijkse dosis Collageen AZ-fracties voor een stevigere huid met een melanineblok complex om pigmentvlekken en huidveroudering aan te pakken voor een dubbel effect, een stevigere en meer egale huid.

Een klinische studie uitgevoerd door een onafhankelijk instituut onder dermatologisch toezicht, hebben 42 vrouwen de Age Perfect Collageen Expert verstevigende verzorging gebruikt en niet alleen werden ouderdomsvlekken verminderd, maar ook de huid bleek aanzienlijk steviger te zijn. Na 1 maand worden pigmentvlekken vervaagd. De gelaatstrekken worden tot 15%* opgetrokken en de vorm van het gezicht verbeterd.

*Klinische test op 40 vrouwen na 4 weken.

Jouw 7-daagse kuur voor een stevigere huid!Ontdek de Age Perfect Collageen Expert ampullen kuur, met Collageen AZ-fracties voor een stevigere huid.

Elke ampul bevat een hoge concentratie actieve ingrediënten. Dankzij de individuele verpakking behoudt het product haar versheid voor optimaal resultaat .

Geef je huid een boost met deze 7 dagen kuur!

Ontdek meer

Wat is collageen?Collageen is de bouwsteen van een stevige, jeugdige huid. Het bestaat uit een netwerk van aminozuren, is goed voor 70% van alle eiwitten in de huid, en helpt de huid strak te houden.

Collageen begint jaarlijks met 1% af te nemen vanaf de leeftijd van 25 en wordt sterk beïnvloed door de hormonale status, met name tijdens de eerste vijf jaar van de menopauze. Gedurende deze tijd nemen collageenniveaus gemiddeld met een derde af, waardoor de huid dunner wordt en verslapt, vooral in het onderste gedeelte van het gezicht. Het goede nieuws is, het is mogelijk om de huid te verstevigen en tegelijkertijd de natuurlijke collageen-productie te ondersteunen.

Ontdek meer

Age Perfect Collageen Expert routineDe routine van Age Perfect Collageen Expert: vestevigt de huid en vervaagt pigmentvlekken.

Stap 1: Breng ’s ochtends de Age Perfect Collageen Expert Dagcrème aan op een gereinigde huid. De dagcrème hydrateert de huid, gaat pigmentvlekjes tegen en helpt je huid gedurende de dag beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Stap 2: Breng zowel ‘s ochtends als ‘s avonds een dun laagje Age Perfect Collageen Expert Oogcrème aan op je oogcontouren. De oogcrème gaat rimpels en pigmentvlekjes tegen en verzorgt de tere huid rondom de ogen.

Stap 3: Breng ’s avonds de Age Perfect Collageen Expert Nachtcrème aan. De nachtcrème bevat extra voedende bestanddelen die helpen de huid ‘s nachts te herstellen en gaat pigmentvlekjes tegen.

Extra stap: Breng 1 Age Perfect Collageen Expert ampul per dag aan op een gereinigd gezicht, voorafgaand aan je dagelijkse verzorging.

Ontdek meer