Keep Supple And Glowing Skin After The Menopause Hero

Houd een soepele en stralende huid na de overgang

Na de overgang wordt onze huid minder soepel. Dus het is tijd om actie te ondernemen als je je prachtige, stralende huid langer wilt behouden.

TIP
1

Overgang: waarom wordt onze huid minder soepel?

Na verloop van tijd zien we allemaal rimpels rond onze ogen en mond opduiken. Het is een teken dat onze huid droog wordt en minder soepel wordt. Wanneer de overgang begint, spelen onze hormonen op. Het is een volkomen natuurlijk proces doordat cellen geleidelijk minder collageen produceren. Tegelijkertijd vertraagt ook de talgproductie. Onze huidcellen beginnen ook sneller te verouderen - wederom een onvermijdelijk feit in het leven. Als we het niet voorkomen, zullen onze rimpels dieper worden en zal onze huid verslappen. Maar geen paniek: er zijn tal van huidverzorgingsproducten om een droge huid te voorkomen.
TIP
2

Overgang: houd je huid soepel met een anti-aging crème

We weten allemaal dat hydratatie onze huid soepel houdt en dat geldt ook na de overgang. Kies voor behandelingen die zijn ontworpen voor de rijpere huid en boordevol ingrediënten zijn gericht op vrouwen in de overgang. Of het nu je dag- of nachtcrème is, kies voor hydraterende, voedende formules. De bedoeling is om je huid steviger en voller te maken, zodat deze soepel en comfortabel aanvoelt. De beste crèmes voor de huid in de overgang moeten ingrediënten bevatten die: - de celvernieuwing stimuleert om gelaatstrekken opnieuw te definiëren, - het verlies van lipiden compenseert met zeer voedende actieve ingrediënten, - rimpels verzacht.
TIP
3

Soepele huid zonder zorgen

Onze voeding speelt een belangrijke rol bij het verzorgen van onze huid zodra de overgang aanbreekt. Bepaalde voedingsmiddelen zijn zeer werkzame bevorderaars van schoonheid. Groene thee bevat weinig calorieën, gaat veroudering tegen en houdt onze huid soepel. Vette vis en plantaardige oliën zitten boordevol nuttige essentiële vetzuren. De huid houdt ook van voedsel dat vol zit met zink, chroom en magnesium. Stapel ten slotte je bord vol met oesters, sardines (in olie), linzen, volkoren granen en cacao.