Waarom Cell Renaissance?


Naarmate we ouder worden raakt onze huid vermoeid en vermindert de natuurlijke celvernieuwing, waardoor de huid er snel dof en uitgeput uitziet. Om dit zichtbare effect tegen te gaan ontwikkelde L'Oréal Paris de huidverzorging van Age Perfect Cell Renaissance, speciaal voor de rijpere huid vanaf 50 jaar.

Herstellende gezichtsverzorging voor de rijpere huid
De complete verzorgingsroutine van Cell Renaissance bestaat uit een dagcrème en een dagcrème met SPF 30, een nachtcrème, een oogcrème en voor in de nacht het midnight serum.

Het nieuwste ingrediënt van de Cell Renaissance producten, herstellend antioxidant complex, zorgt voor een gladdere, stevigere en stralende huid. Het ingrediënt bevat antioxidanten die de natuurlijke celvernieuwing ondersteunen. Hierdoor straalt de huid en voelt deze als nieuw aan.

Ontdek de kracht van het nieuwe Midnight serum


Opstaan met een stralende huid? Het Cell Renaissance Midnight Serum is geformuleerd om de natuurlijke celvernieuwing van de huid te ondersteunen en met miljoenen nieuwe cellen te ontwaken, voor een jonger uitziende huid. Door het herstellend antioxidant complex zorgt het serum voor een stevigere en gladdere huid, nacht na nacht.

Ontdek het nu! ​

Age Perfect Cell Renaissance Routine


De huidverzorgingsroutine van Age Perfect Cell Renaissance: stimuleert de natuurlijke celvernieuwing van de huid.

Stap 1: Breng een dun laagje Age Perfect Cell Renaissance Oogcrème aan op de oogcontouren. De oogcrème vermindert wallen en donkere kringen en zorgt voor een stralende oogopslag.

Stap 2: Breng ’s ochtends de Age Perfect Cell Renaissance Dagcrème aan. Deze verbetert de vitaliteit en ondersteunt de natuurlijke celvernieuwing van je huid. Daarnaast helpt de SPF 30 dagcrème de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals UV-straling.

Stap 3: Begin jouw avondroutine met het aanbrengen van 2-3 druppels Age Perfect Cell Renaissance Midnight Serum op een schoon en droog gezicht en de hals. Het Midnight serum helpt de huid te herstellen en zorgt voor een stevigere, gladdere en stralende huid.

Stap 4: Breng ’s avonds de Age Perfect Cell Renaissance Nachtcrème aan. De nachtcrème bevat extra voedende bestanddelen die helpen de huid ‘s nachts te herstellen.

Ontdek jouw persoonlijke huidverzorgingsadvies met Skin Genius