Age Perfect Cell Renaissance

Ontdek de vitaliserende werking van zwarte truffel gecombineerd met de herstellende werking van gefermenteerde zwarte thee in de Age Perfect Cell Renaissance producten. De formule ondersteunt de celvernieuwing, voor een stralende huid. Dag na dag.

Waarom Cell Renaissance?
Naarmate we ouder worden raakt onze huid vermoeid en vermindert de natuurlijke celvernieuwing, waardoor de huid er snel dof en uitgeput uitziet.

Om dit effect tegen te gaan ontwikkelde L'Oréal Paris de huidverzorging van Age Perfect Cell Renaissance, speciaal voor de rijpere huid vanaf 50 jaar.

Herstellende gezichtsverzorging voor de rijpere huid: De complete verzorging van Cell Renaissance bestaat uit een serum, een dag- en nachtcrème en een oogcrème.

Verlang je naar een zijdezachte, stralende huid? De dagcrème van Cell Renaissance helpt nieuwe cellen te onthullen en verbetert de vitaliteit van de huid. Daarnaast beschikt de dagcrème over een UV bescherming SPF15, zo is je huid beschermd tegen de straling van de zon. Het resultaat:
- Direct: De huid voelt vrijwel direct zachter, steviger en comfortabeler aan.
- Dag na dag: De huid is vol leven en ziet er glad, soepel en stralend uit. De huid heeft een verbeterde dichtheid en hervindt haar vitaliteit.

De Cell Renaissance oogcrème bevat cafeïne en helpt bij het verminderen van donkere kringen en wallen.

De formule van het bijbehorende serum is verrijkt met goudkleurige micro-reflectoren die zorgen voor een direct stralende huid. Je merkt het meteen vanaf de eerste druppels: je teint is frisser en de huid voelt zachter dan ooit.

Een crème die actief werkt, terwijl je slaapt. Dat willen we toch allemaal? Deze nachtcrème verstevigt, maakt glad en laat de huid stralen.

De ingrediënten:
De verzorging van Age Perfect Cell Renaissance is verrijkt met de zeldzame zwarte truffel. Met één van de langste cycli in zijn soort blijft de zwarte truffel gedurende 200 dagen intact.

Daarnaast bevat de formule van Cell Renaissance gefermenteerd zwarte-thee-extract. Zwarte thee wordt ook wel 'de onsterfelijke' genoemd in de traditionele Chinese geneeskunde. Fermentatie in een voedingsrijke omgeving zorgt voor zijn herstellende eigenschappen.

Dankzij deze uitzonderlijke ingrediënten stimuleert de formule van Cell Renaissance dag na dag de celvernieuwing.

Age Perfect Cell Renaissance Routine
De routine van Age Perfect Cell Renaissance: stimuleert de natuurlijke celvernieuwing van de huid.

Stap 1: Breng het Age Perfect Cell Renaissance Serum aan op een gereinigde huid. Het serum heeft een extra hoge concentratie aan actieve ingrediënten die ervoor zorgt dat je huid een extra oppepper krijgt en dat je dagcrème en nachtcrème nog beter kunnen intrekken.

Stap 2: Breng een dun laagje Age Perfect Cell Renaissance Oogcrème aan op de oogcontouren. De oogcrème vermindert wallen en donkere kringen en zorgt voor een stralende oogopslag.

Stap 3: Breng ’s ochtends de Age Perfect Cell Renaissance Dagcrème aan. Deze verbetert de vitaliteit en de natuurlijke celvernieuwing van je huid. Daarnaast beschermt de dagcrème de huid gedurende de dag tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Stap 4: Breng ’s avonds de Age Perfect Cell Renaissance Nachtcrème aan. De nachtcrème bevat extra voedende bestanddelen die helpen de huid ‘s nachts te herstellen.