Revitalift Laser X3

De anti-rimpel crème met bewezen effectiviteit

Op zoek naar een anti-rimpelcrème met bewezen effectiviteit? Ontdek Revitalift Laser X3 van L’Oréal Paris. Corrigeert alle teken van huidveroudering. Vermindert diepe rimpels, verstevigt de huid en zorgt voor strakkere gezichtscontouren.

Wetenschappelijk bewezen, door jou bevestigd.

De anti-rimpelcrème met bewezen effectiviteit
KLINISCH GETEST Heb je weleens het gevoel dat je anti-rimpelcrème haar effectiviteit langzaam verliest? L’Oréal Paris nam de proef op de som en deed een onafhankelijke klinische studie. Gedurence 6 maanden testten 97 Nederlandse vrouwen de Revitalift Laser X3 dagcrème. Het resultaat? De effectiviteit is verdubbeld en rimpels zijn 2x minder zichtbaar.

RESULTATEN - Direct: De huid voelt steviger en veerkrachtiger en is tot 48 uur intens gehydrateerd. - Na 4 weken: De huid is steviger en voller, en door de intense werking worden je rimpels minder zichtbaar. Je ziet er jonger uit, dag na dag!

TIP: Gebruik voor het beste resultaat zowel het serum als de dagcrème, dan is de behandeling tot wel twee keer zo effectief als bij gebruik van een enkel product.

Lees meer over het onderzoek

Een huid die als nieuw is na 7 dagen!
Ontdek nu ook de Revitalift Laser X3 Peeling Effect Ampullen met 10% Glycolzuur voor een egale, stralende huid en zichtbaar minder pigmentvlekjes. Geef je huid een boost met deze 7 dagen kuur!

Ontdek nu