Waarom kiezen voor een intensief voedende huidverzorging?
Naarmate we ouder worden heeft de huid moeite om vocht vast te houden, hierdoor raakt de huid sneller uitgedroogd en verliest de huid haar stevigheid. Om dit effect tegen te gaan ontwikkelde L'Oréal Paris de intensief voedende dagcrème, nachtcrème, een serum en balsem, speciaal voor de droge tot zeer droge huid. Deze gezichtsverzorging heeft een intensief voedende en een verstevigende werking.

Deze intens hydraterende crèmes zijn rijk aan luxe ingrediënten. Rimpels en lijntjes vervagen, het kreukherstellend vermogen van de huid herstelt zich en de huid voelt soepel en comfortabel aan vanaf het eerste gebruik. De geconcentreerde formule helpt de huid om haar consistentie en stevigheid te hervinden.

Intensief voedende gezichtsverzorging voor de rijpere huid
Manuka honing:
De gezichtsverzorging van Age Perfect Intensief Voedend is verrijkt met het bijzondere ingrediënt Manuka honing. De honing heeft een heilzame werking.

Een complete gezichtsverzorging voor de droge en rijpere huid: De complete verzorging van Age Perfect Intensief Voedend bestaat uit een serum, een dag- en nachtcrème en een balsem voor de droge tot zeer droge huid.

Verlang je naar een zijdezachte, stralende huid? De anti-rimpel dagcrème van Intensief Voedend helpt bij het natuurlijk herstel van de huidbarrière functie en voedt de huid intensief. Zoek je een dagcrème die helpt bij het vervagen van rimpels en fijne lijnen? Dan is L'Oréal Paris Age Perfect Intensief Voedend Dagcrème een perfecte match voor jou. Het calcium B5 complex zorgt voor een stevigere huid en stimuleert het kreukherstellend vermogen. Door het gebruik van een dagcrème bescherm je de huid gedurende de dag tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Een serum is een waardevolle aanvulling op het dagelijkse huidverzorgingsritueel. De formule van het bijbehorende vochtinbrengend serum is verrijkt met een extra hoge concentratie actieve ingrediënten die ervoor zorgt dat de huid een extra oppepper krijgt. Het serum heeft anti-verouderings eigenschappen, maakt de huid steviger en verdoezelt rimpels en lijntjes. Ook bereidt het serum je huid voor op de dag- of nachtcrème die je erná opbrengt, waardoor de actieve stoffen nog beter hun werk kunnen doen. Je merkt het meteen vanaf de eerste druppels: je huid straalt en voelt zachter dan ooit.

Een crème die actief werkt, terwijl je slaapt. Dat willen we toch allemaal? Deze nachtcrème voedt de huid, verstevigt en egaliseert. Gebruik L'Oréal Paris Age Perfect Intensief Voedend Nachtcrème als nachtelijke anti-rimpel gezichtsverzorging en laat de huid stralen.

De Age Perfect Intensief Voedend routine
Stap 1: Breng het Age Perfect Intensief Voedend Serum aan op een gereinigde huid. Het serum heeft een extra hoge concentratie aan actieve ingrediënten die ervoor zorgt dat je huid een extra oppepper krijgt en dat je dagcrème en nachtcrème nog beter kunnen intrekken.

Stap 2: Breng ’s ochtends de Age Perfect Intensief Voedend Dagcrème aan. De dagcrème voedt de huid intensief en beschermt de huid gedurende de dag tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Stap 3: Breng ’s avonds de Age Perfect Intensief Voedend Nachtcrème aan. De nachtcrème voedt de huid intensief en ondersteunt het natuurlijk herstel van de huid gedurende de nacht.