Anti-aging crèmes: feiten versus fictie

Het kiezen van een anti-aging huidverzorgingsproduct kan behoorlijk moeilijk zijn Dus hoe kunnen we er zeker van zijn dat we het juiste product kiezen? Hier zijn 10 feiten om jou op de goede weg te helpen.

TIP
1

Anti-aging crèmes en antirimpelcrèmes zijn hetzelfde

Niet waar: Anti-age crèmes en anti-rimpelcrèmes pakken verschillende problemen aan. Dus wat is het verschil? Een anti-aging huidverzorgingproduct bestrijdt alle tekenen van huidveroudering dus ouderdomsvlekken, fijne lijntjes, rimpels, verlies van stevigheid, dofheid en droogheid. Antirimpelverzorging pakt echter alleen de kwestie van rimpels aan.
TIP
2

Een behoorlijke vochtinbrengende crème is alles wat nodig is

Niet waar: Vocht inbrengen is essentieel voor een gezonde huid, maar ons gezicht heeft meer nodig dan alleen hydratatie. Anti-aging crèmes zijn ontworpen om de drie belangrijkste tekenen van huidveroudering aan te pakken: droge huid / uitdroging, expressielijnen en ingevallen gelaatstrekken. Dus naarmate we ouder worden, is het belangrijk om te hydrateren met een antiverouderingsformule.
TIP
3

Anti-aging verzorgingsproducten zijn niet alleen bedoeld voor onze gezichtshuid

Waar: Niet alleen onze gezichtshuid lijdt onder het verstrijken van de tijd! We moeten ook rigoureus een anti-aging crèmes aanbrengen op onze nek en decolleté. En niet te vergeten op onze handen, die de neiging hebben droog te worden en ouderdomsvlekken te krijgen.
TIP
4

Ik hoor pas vanaf mijn 50ste verjaardag met een anti-aging crème van start te gaan.

Waar en niet waar: Hoewel leeftijd ons allemaal anders beïnvloedt, zullen onze eerste rimpels verschijnen rond de 25, wanneer de productie van huidcellen begint te vertragen. Mogelijk merken we wat verslapping en een licht verlies van kleur. We moeten anti-aging verzorgingsproducten geleidelijk opnemen in onze schoonheidsroutine. Om je huid volledig te hydrateren en verlies van kleur te verminderen, moet je beginnen met vochtinbrengende anti-aging crèmes boordevol antioxidanten. Je kan later overgaan op een anti-aging crème met algemene werking. En trakteer jezelf op producten tegen veroudering voor de nacht en de oogomtrek. Bewaar het zware geschut tegen rimpels tot het laatst!
TIP
5

Antiverouderingscrèmes werken het beste 's nachts

Waar: Onze huid herstelt zich 's nachts omdat de cellulaire activiteit varieert afhankelijk van het tijdstip van de dag of nacht. Dit herstelproces bereikt zijn piek tussen 23.00 uur en 04.00 uur. Als je moet kiezen tussen een dag- of nachtcrème tegen veroudering, kies dan de laatste!
TIP
6

Anti-aging serums zijn hetzelfde als crèmes

Niet waar: Serums zijn ontworpen om ter aanvulling van en niet in plaats van een crème te worden gebruikt. Ze zijn geweldig voor rimpelvermindering dankzij hun vloeibare textuur en actieve ingrediënten die snel in de huid dringen. Ze hydrateren echter niet zo goed als crèmes, dus je kunt ze het beste aanbrengen vóór je vochtinbrengende anti-aging crème.
TIP
7

Er zijn anti-aging producten voor alle huidtypes

Waar: De huidige anti-aging verzorgingsproducten zijn ontworpen voor verschillende huidtypes. Als je bijvoorbeeld een vette of gemengde huid hebt, dan kan je kiezen voor een anti-aging crème die rimpels aanpakt en je huid tegelijk ook matteert. En maak je geen zorgen als je huid vatbaar is voor acne - deze producten hebben weliswaar een rijke textuur, maar ze zijn nog steeds geschikt.
TIP
8

Het opbrengen van een anti-aging producten is een vaardigheid.

Waar: Anti-aging crèmes werken het beste als ze in de huid worden gemasseerd - dit helpt ze om beter in de huid door te dringen en deze te behandelen. Breng de crème met opwaartse bewegingen aan op je nek, strijk fronsrimpels glad door van je binnenste wenkbrauwen naar je slapen te bewegen en maak kraaienpootjes voller door jouw behandeling met kloppende beweging aan te brengen.
TIP
9

Een gezonde levensstijl voorkomt rimpels

Waar en niet waar: Een gezonde levensstijl houdt onze huid langer stralend, dus gooi de sigaretten weg, eet een uitgebalanceerd dieet en drink veel water. Maar dat is niet alles Om te voorkomen dat rimpels verschijnen en / of deze dieper worden, moet je blootstelling aan de zon vermijden en ervoor zorgen dat je geschikte behandelingen toepast die geschikt zijn voor jouw huid.
TIP
10

Rijkere crèmes werken beter

Niet waar: Sommige ingrediënten dringen beter door in een olieachtige basis, maar het hangt er echt van af wat je behandeling bevat. Hoe goed het werkt, hangt af van de concentratie aan actieve ingrediënten. En voor alle duidelijkheid: anti-aging crèmes worden na verloop van tijd niet ondoeltreffend - je huid wordt niet immuun tegen de gunstige eigenschappen ervan. Een anti-aging serum werkt bijvoorbeeld na elke toepassing beter!