Krul Range

Krullend haar verzorgen?BRENG JE KRULLEN PERFECT IN MODEL MET ELVIVE EXTRAORDINARY OIL KRULVERZORGING Krullen zijn prachtig, maar ze in model brengen is nog wel eens een opgave. Ontdek hoe je een eigenwijze krullenbos weer onder controle krijgt en zijn glans teruggeeft.

Krullend haar vraagt om speciale verzorging en extra aandacht. Speciaal hiervoor is er L'Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil Krulverzorging. Een formule met een rijke textuur, verrijkt met amla olie en 6 uitzonderlijke bloemoliën, die jouw krullen de verzorging geeft die ze nodig hebben.

Elvive Extraordinary Oil Krulverzorging biedt een drievoudige werking:

1. Voedt de krullen intensief, zodat ze zijdezacht aanvoelen
2. Definieert de krullen
3. Vermindert pluis

Voor de ultieme krulverzorging volg je deze haarverzorging routine:

Stap 1: Was je haar met de Extraordinary Oil Krulverzorging Shampoo. Breng de shampoo aan op nat haar en masseer in. Spoel het vervolgens grondig uit.

Stap 2: Breng de Extraordinary Oil Krulverzorging Conditioner aan op de lengten van je haar. Besteed extra aandacht aan de punten. Je haar wordt extra gevoed, is gemakkelijk uit te kammen en voelt na het wassen zijdezacht aan.

Stap 3: Met de Extraordinary Oil Krulverzorging Oil in Milk geef je perfecte definitie aan je krullen. Deze leave-in crème heeft een zachte textuur die je krullen verzorgt en in model brengt zonder ze te verzwaren.

Krul Milk

Hoe zorg je voor extra definitie?Je krullen gewassen met de juiste shampoo en conditioner maar toch niet helemaal tevreden met het eindresultaat? Geen zorgen! De Voedende Oil-In-Milk Krulverzorging biedt extra definitie en verzorging op elk moment van de dag.

De voedende oil-in-milk, biedt intense verzorging en de perfecte definitie van krullend haar. De rijke melkcrème, met amla olie en 6 uitzonderlijke bloemoliën, omhult de haarvezel om deze intensief te voeden en perfecte krullen te vormen. De krullen blijven soepel en natuurlijk en zijn beschermd tegen pluizen.

De Oil-In-Milk Krulverzorging is op verschillende manieren te gebruiken. Breng de crème aan op de lengtes en in de punten van nat of droog haar om je haar te beschermen tijdens het borstelen en vervolgens in model te brengen. Wanneer je de crème gebruikt op droog haar helpt dit om je krullen te hermodelleren.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "Thing", "subjectOf": { "@type": "ItemList", "itemListElement": [ ] } } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.nl/haar", "name": "Haar" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.nl/haar/haarverzorging", "name": "Haarverzorging" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.nl/haarverzorging/elvive", "name": "Ode aan haar" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.nl/haarverzorging/elvive/extraordinary-oil-krulverzorging", "name": "Elvive Extraordinary Oil Krulverzorging" } } ] }