Waarom Golden Age?
Naarmate we ouder worden, wordt de huid steeds fragieler en dunner: fijne lijntjes en kleine bloedvaatjes worden zichtbaarder. Vanaf het 50e levensjaar verliest de huid daardoor haar natuurlijke, levendige kleur. De huid wordt bleker en grauwer.

Om dit effect tegen te gaan ontwikkelde L'Oréal Paris Golden Age, speciaal voor de rijpere huid. Deze gezichtsverzorging heeft een anti-verslappende en verstevigende werking. Je huid komt weer tot leven en hervindt haar natuurlijke huidskleur.

Krachtige anti-aging ingrediënten: De verzorging van Age Perfect Golden Age is verrijkt met verschillende anti-verouderings ingrediënten.

Neo-Calcium bevat versterkende bestanddelen om de huid te verstevigen. Dit helpt de huid haar kracht te hervinden en in vorm te blijven.

Daarnaast bevat de formule van Golden Age pioenroosextract gecombineerd met iris bloem. Deze extracten zorgen ervoor dat de huid haar natuurlijke kleur terugkrijgt en de glans en teint revitaliseren.

Gezichtsverzorging voor een jeugdige uitstraling
De complete Golden Age lijn bestaat uit een Dagcrème, Nachtcrème, Oogcrème en Masker. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid, om een doffe huidskleur van het gezicht tegen te gaan.

De dagcrème geeft de huid overdag een gezonde tint. Dankzij het pioenroosextract krijgt je gezicht haar zachtroze kleur terug, dit zorgt voor een jeugdige en gezonde uitstraling. Ontdek ook de Age Perfect Golden Age dagcrème met SPF 20.

Herstel je huid gedurende de nacht met de Golden Age nachtcrème. Deze nachtcrème met verkoelend effect zorgt voor een natuurlijke rozige gloed en heeft een verfrissend effect op de huid. Bij het wakker worden ziet de huid er weer uitgerust en stralend uit!

De roze revitaliserende Golden Age oogcrème heeft een anti-verslappende werking en verheldert donkere kringen onder de ogen.

Age Perfect Golden Age routine
Geef je huid haar natuurlijke tint terug!

Stap 1: Breng ’s ochtends de Age Perfect Golden Age Dagcrème aan op een gereinigde huid. De dagcrème hydrateert de huid optimaal, laat de huid comfortabel aanvoelen en geeft je een frisse uitstraling. Ontdek ook Perfect Golden Age met SPF 20.

Stap 2: Breng ’s avonds de Age Perfect Golden Age Nachtcrème aan. De nachtcrème bevat extra voedende bestanddelen die helpen de huid ‘s nachts te herstellen.

Stap 3: Breng zowel ‘s ochtends als ‘s avonds een dun laagje Age Perfect Golden Age Oogcrème aan op je oogcontouren. De oogcrème vermindert donkere kringen en gaat verslapping tegen.