Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;


VERZORGING VOOR
GEKLEURD HAAR

GEKLEURD HAAR? BESCHERM HET!

Wanneer je haar net gekleurd is, glanst het en ziet de kleur er het mooiste uit. Je wil eigenlijk zo lang mogelijk de kleur van de eerste dag behouden! Helaas kan gekleurd haar snel vervagen, met name de meest kwetsbare tinten. Het haar kan dof, droog of futloos worden wanneer het niet goed beschermd wordt. Ontdek hoe je zo lang mogelijk jouw haarkleur kan behouden!

GEKLEURD HAAR VERZORGEN

BESCHERM GEKLEURD HAAR EN BEHOUD JE STRALENDE KLEUR!

Of je nu van goudblond naar kastanjebruin gaat, van mahonie naar donkerrood, of kiest voor trendy roze: je gekleurde haar heeft de juiste verzorging nodig zodat de kleur zo lang mogelijk mooi blijft.

L'Oréal Paris Elvive Color Vive is een kleurbeschermende haarverzorging, speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar of highlights.

De formule van Elvive Color Vive, met lijnzaad elixer en UV filters, heeft een drievoudige werking om gekleurd haar nog beter uit de verf te laten komen:

1. Verlengt de glans voor een levendige kleur
2. Voedt intens voor zijdezacht haar
3. Beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals UV-straling

Voor de beste verzorging voor gekleurd haar volg je de Elvive Color Vive haarverzorging routine:

Stap 1: Was je haar met de Color Vive Beschermende Shampoo. Breng de shampoo aan op nat haar en masseer in. Spoel het vervolgens grondig uit.

Stap 2: Verdeel de Color Vive Beschermende Conditioner over het gehele haar, met name op de lengte en in de haarpunten. Vervolgens goed uitspoelen.

Stap 3: Vervang 1 à 2 keer in de week de conditioner door het Color Vive Haarmasker. Het haarmasker voedt intensief en zorgt hiermee voor een extra boost voor je gekleurde lokken.

Benieuwd naar de andere Elvive haarverzorgingslijnen? Ontdek ze hier! >

GEKLEURD HAAR VERZORGEN

MASKER VOOR GEKLEURD HAAR

VERWEN JE GEKLEURDE HAAR MET EEN KLEURBESCHERMEND EN INTENSIEF VERZORGEND HAARMASKER

We hebben allemaal wel eens behoefte aan een verwenmoment. Zo ook je haar! Elvive wil het beste voor jouw gekleurde lokken en ontwikkelde het Elvive Color Vive Kleurbeschermende Haarmasker: puur genot voor je haar en het ruikt ook nog eens heerlijk!

MASKER VOOR GEKLEURD HAAR

#message

Meer informatie