2 Verpakkingen Preference 1125x667px

Préférence Haarkleuring: de gouden standaard sinds 1973Préférence is het eerste haarkleuringsmerk dat L’Oréal Paris op de markt bracht in 1973. In de jaren die volgden is de haarkleuring met zijn tijd meegegaan en is de formule doorontwikkeld aan de hand van de meest recente technologieën. Één doel heeft al deze jaren centraal gestaan: het bieden van de mooiste en beste haarkleuringen voor jou, omdat je het waard bent!

Een stralende kleur vol reflecties
Tijdens het kleuringsproces houdt Préférence haarverf rekening met de natuurlijke kleurnuances van het haar. Denk bijvoorbeeld aan verschillende tinten bruin of blond die in het haar kunnen zitten, maar ook aan het contrast tussen de natuurlijke kleur van het haar en eventuele grijze haren. Doordat deze nuances tijdens het verven behouden blijven, oogt het kleurresultaat natuurlijk. Net zoals bij natuurlijk haar, heeft niet elke haar exact dezelfde kleur.

Een grijsdekkende haarverf
De permanente haarverf biedt een optimale dekking van eventuele grijze haren. De haarkleuring dringt diep in het haar door en dekt grijs haar tot 100%. Zo camoufleer jij jouw ongewenste grijze haren en kom je weer met stralende lokken voor de dag.

Een goede verzorging en een mooie glans
Een mooie glans zorgt ervoor dat jouw haar er gezond en verzorgd uitziet. Préférence haarkleuring besteedt extra aandacht aan het verkrijgen en behouden van deze glans. In de verpakking van Préférence zit een shine oil. Deze zorgt tijdens het kleuren voor een glanzend kleurresultaat. Om de glans zo lang mogelijk te behouden gebruik je de glansbeschermende conditioner. Voor het behoud van een mooie kleur is het van belang om het haar goed te verzorgen.

Een rijk scala aan kleurnuances
Préférence haarkleuring is beschikbaar in meer dan 30 kleuren en nuances en probeert zo aan zoveel mogelijk kleurwensen te voldoen.

Inhoud Preference 1125x667px

In de verpakking van Préférence zit alles wat je nodig hebt om je haar te kleuren of je haarkleur bij te werken.1. Eén paar handschoenen: om te voorkomen dat je handen in aanraking komen met de kleuring.
2. Kleurgel: de formule die de kleur toevoegt aan de ontwikkelcrème.
3. Shine Oil: een glansolie voor een langdurige glans in jouw gekleurde haar.
4. Ontwikkelcrème: samen met de kleurgel zorgt de ontwikkelcrème ervoor dat je haar de
kleuring kan opnemen.
5. Glansbeschermende conditioner: beschermt je haar zodat je langer van je kleur kunt genieten.

Eén verpakking Préférence is voldoende voor haar met een lengte tot op de schouders. Heb je haar dat langer is dan dat of dat erg dik is? Dan heb je twee verpakkingen nodig.

Binnen het assortiment van L’Oréal Paris Préférence zijn er verschillende soorten haarkleuringen.L'Oréal Préférence is de klassieke basislijn. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een stralende haarkeur vol reflecties.

Op zoek naar een asblonde look? Ontdek dan Préférence Cool Blondes. De kleuren variëren van middenblond tot zeer lichtblond. De purple technologie die is toegepast op deze haarkleuring zorgt voor een koel kleurresultaat zonder ongewenste gele gloed tot 6 weken lang.

Préférence Balayage is geschikt wanneer je subtiele kleurnuances wil toevoegen aan je haar. Met de handige borstel zet je deze dunne highlights eenvoudig zelf. Ideaal voor een levendige coupe.

Voor de liefhebbers van platinablond is er Préférence Ultra Platinum Ontkleuring. Deze krachtige ontkleuring licht het haar tot wel 9 tinten op, voor een pure, platinumblonde kleur zonder gele gloed. De ontkleuring is ook geschikt om te gebruiken als voorbehandeling wanneer je reeds gekleurd haar lichter wilt kleuren.

Met de Préférence Vivids kun jij een trendy draai aan je look geven. Deze selectie van permanente, levendige en intense kleuren die geïnspireerd zijn door wereldsteden geven jou de kans om te gaan voor een roze tint of juist een opvallende grijze kleur!

Welke haarkleur past bij mij?

Op zoek naar een nieuwe haarkleur maar weet je nog niet goed welke kleur je moet kiezen? Dat is heel normaal. Het kiezen van een nieuwe haarkleur is niet eenvoudig en best spannend. L’Oréal Paris schiet te hulp! Met virtual try-on prober je eenvoudig verschillende haarkleuren uit. Gebruik je camera of upload een foto en bewonder jouw nieuwe look.

VIRTUEEL TESTEN
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "Thing", "subjectOf": { "@type": "ItemList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "url" : "https://www.loreal-paris.nl/alles-wat-je-moet-weten-over-het-kleuren-van-je-haar", "item":{ "@type": "Article", "mainEntityOfPage":{ "@type":"WebPage" }, "headline":"alles wat je moet weten over het kleuren van je haar", "image":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.loreal-paris.nl/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/bx/articles/artikel-images/11_excellence-eva_2000x900px.jpg?rev=b2336bed3fc44a98bf771c16af65c9f6", "height":900, "width":2000 }, "datePublished": "2023-06-06T15:18:46+00:00", "dateModified": "2023-06-06T15:19:29+00:00", "author": { "@type": "Brand", "name": "L'Oréal Paris" }, "publisher":{ "@type":"Organization", "name":"L'Oréal Paris", "logo":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.loreal-paris.nl/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/shared/baseline/navigationext/loreal-paris-black-logo.svg?rev=7486a7176ed94d8b8e85503d113921fb", "width":189, "height":60 } }, "description":"Je hebt genoeg op Pinterest gekeken, plaatjes opgeslagen en je hebt de ideale haarkleur in gedachten. Tijd om aan de slag te gaan. Lees hier onze tips voor als je zelf thuis je haar gaat verven." } } ] } } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.nl/haar", "name": "Haar" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.nl/haar/haarkleuring", "name": "Haarkleuring" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.nl/haarkleuring/preference", "name": "Préférence Haarverf" } } ] }