Content Push Men Expert 1

Jouw ideale verzorgingVeel mannen vragen zich wel eens af hoe ze zich nou het best kunnen verzorgen. Daarom hebben wij voor jou de ideale verzorgingsroutine opgesteld. Wij vinden het belangrijk dat jij elke ochtend energiek aan je dag kan beginnen, zodat je zo veel mogelijk uit je dag kunt halen! Als je de volgende stappen volgt, zul je er altijd goed verzorgd uitzien!

Stap 1. Reinig je gezicht

Werk, vermoeidheid, alcohol en korte nachten zijn allemaal ingrediënten die ervoor kunnen zorgen dat je er de volgende dag niet zo fit uitziet. Geef jezelf daarom een wake-up boost met een gezichtsreiniger! De gezichtsreiniger verfrist en reinigt de huid zonder deze uit te drogen. Dit zorgt ervoor dat jij en je huid er niet meer vermoeid uitzien. Daarnaast is de gel een goeie voorbereiding op het scheren van je huid.

Stap 2. Scheren of trimmen

Nadat je je hebt voorbereid met een Geef jezelf daarom een wake-up boost met een gezichtsreiniger is het tijd om je te scheren of te trimmen. Gebruik de baardverzorgingsproducten voor een glad scheerresultaat, scherpe precieze lijnen en een beschermde huid. Let wel op in welke richting je scheert. Heb je een huid die na het scheren snel branderig aanvoelt of geïrriteerd raakt? Scheer dan met de richting van je haargroei mee om dit zoveel mogelijk te voorkomen.

Stap 3. Gebruik een Aftershave

Je gebruikt een aftershave om irritaties als gevolg van het scheren zoveel mogelijk te voorkomen. De aftershave heeft een kalmerende en verkoelende werking, waardoor jouw huid de hele dag comfortabel aanvoelt.

Stap 4. Verzorg je baard

Draag je een baard? Je baard bedekt een groot deel van je gezicht. Het is daarom belangrijk dat je elke dag begint met een verzorgde baard. Een goede verzorging zorgt ervoor dat je baard comfortabel aanvoelt. Ook beschermt het de onderliggende huid en verlicht het de jeuk. Kom erachter welke verzorging het best past bij jouw baard.

Stap 5. Gebruik een gezichtscrème

Hydrateer je huid dagelijks met hydraterende gezichtscrème om elke ochtend vol energie en frisheid te beginnen. Het geeft je huid een boost en zorgt ervoor dat jij er verfrist uitziet! Geen vochtarme en trekkende huid meer dus.

Stap 6. Gebruik een deodorant

Last but not least: Spuit of rol een beschermende deodorant onder je oksels, zodat je de hele dag beschermd bent tegen onaangename lichaamsgeuren en zweet.

Men Expert Hydra EnergeticHydra Energetic ontwaakt je vermoeide huid en gaat tekenen van vermoeidheid tegen. Je huid is gehydrateerd tot 24 uur lang en voelt comfortabel aan.

Ontdek meer

Men Expert BarberclubL'Oréal Paris Men Expert heeft met BarberClub baardverzorging een echte winnaar in huis. Deze productlijn biedt je een complete routine: reinig, verzorg en style de baard tot aan perfectie.

Ontdek meer
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.nl/men", "name": "Men" } } ] }