Voor lang, beschadigd haar | L’Oréal Paris
Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;


VERZORGING VOOR
LANG HAAR

LONG HAIR GOALS? RED JE LANGE LOKKEN!

Ook zo'n moeite met het bereiken van mooi, lang haar? Je haar krijgt veel te verduren, waardoor je haarlengtes beschadigd worden, en je gespleten haarpunten geknipt moeten worden. Ontdek het geheim voor het lange haar van je dromen!

LANG HAAR VERZORGEN

RED JE LANGE LOKKEN EN GA GESPLETEN HAARPUNTEN TEGEN

Een glanzende bos haar die danst over je schouders: een echte eyecatcher en een uiting van vrouwelijkheid. Je haar kan wel wat hulp gebruiken bij het bereiken van die extra centimeters. Dromen worden werkelijkheid met Elvive Dream Lengths, een ode aan lang haar!

De nieuwe L’Oréal Paris Elvive Dream Lengths, een herstellende formule met plantaardige keratine, vitamines en castor olie is speciaal ontwikkeld voor lang, beschadigd haar.

Elvive Dream Lengths biedt een drievoudige werking:

1. Vermindert gespleten punten
2. Versterkt de haarlengtes
3. Voegt glans toe

Voor de lange lokken van je dromen volg je de Dream Lengths haarverzorging routine:

Stap 1: Was je haar met de Dream Lengths Herstellende Shampoo. Breng de shampoo aan op nat haar en masseer in. Spoel het vervolgens grondig uit.

Stap 2: Breng de Dream Lengths Ontwarrende Conditioner aan op de lengtes van je haar. Besteed hierbij extra aandacht aan de punten. De conditioner ontwart je haar en helpt beschermen tegen haarbreuk.

Stap 3: Breng de Dream Lengths No Haircut Cream aan op de lengtes en in de punten van nat of droog haar. Deze leave-in crème vermindert gespleten haarpunten zodat je je bezoek aan de kapper nog even uit kunt stellen.

Benieuwd naar de andere Elvive haarverzorgingslijnen? Ontdek ze hier! >

LANG HAAR VERZORGEN

NO HAIRCUT CREAM

GA GESPLETEN HAARPUNTEN TEGEN EN VOORKOM HAARBREUK MET DEZE VERZORGENDE LEAVE-IN CRÈME

De No Haircut Cream beschermt je lange haar tegen zijn twee belangrijkste vijanden: haarbreuk en gespleten punten. Deze herstellende formule, een cocktail van plantaardige keratine, vitamines en castor olie, verbetert en versterkt de haarlengtes, voegt glans toe en beschermt je lange haar tegen haarbreuk. En biedt hittebescherming tot wel 180°C tijdens het föhnen of stijlen met een stijltang.

NO HAIRCUT CREAM

#message

Meer informatie