Content Push Beard

BarberClub Routine1. Reinig
Gebruik voor de dagelijkse reiniging van je baard, gezicht en haar, de 3-In-1 Wash van L'Oréal Men Expert BarberClub. Hiermee voorkom je een prikkende baard en zorg je voor een gereinigde baard, gezicht en haar.

2. Verzorg
Om je baard zo goed mogelijk te verzorgen heeft de BarberClub voor ieder baardtype de juiste verzorging. Heb je een korte baard, gebruik dan de Short Beard & Face Moisturiser. De moisturiser zorgt voor een verzorgde comfortabel aanvoelende baard, zachte baardharen en stoppels en een gehydrateerde huid onder de baard.

Heb je een lange baard, kies dan voor de Long Beard & Skin Oil . De olie zorgt voor een ontwarde baard, zachte en versterkte baardharen en een gevoede en verzorgde huid onder de baard.

3. Style
Gebruik als finishing touch de Styling Cream van L'Oréal Men Expert BarberClub. De crème zorgt voor een goed gevormd model met een langdurige glans. Dit is de perfecte styling crème om je baard en haar snel en gemakkelijk mee te stylen!

Content Push Movember

Het hele jaar lang movemberL’Oréal Men Expert is trots partner van de Movember Foundation voor een gelukkiger en gezonder leven voor mannen. Maar... Eigenlijk zou het elke maand Movember moeten zijn. Gemiddeld overlijden mannen namelijk nog steeds zes jaar jonger dan vrouwen. Over het algemeen komt dit door oorzaken die te voorkomen zijn. Stichting Movember is vastberaden om hier verandering in te brengen.

L’Oréal Men Expert sluit zich aan bij de doelstelling van de Movember Foundation om mannen een gezonder en gelukkiger leven te bieden, meer met elkaar te delen en te praten en zich kwetsbaar op te durven stellen naar zichzelf en de maatschappij.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.nl/men", "name": "Men" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.nl/men/men-haarstyling", "name": "Men Expert Haarstyling" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.nl/men-haarstyling/barber-club", "name": "Barberclub" } } ] }