Is Casting Crème Gloss iets voor mij?Casting Crème Gloss is een semi-permanente haarverf zonder ammoniak en sluit aan bij verschillende behoeften. De haarkleuring is met name geschikt wanneer je:

Voor het eerst je haar kleurt. Voor de eerste keer je haar kleuren kan best spannend zijn. Casting Crème Gloss heeft een semi-permanente formule. Deze dringt minder diep door in de haarvezel dan een permanente variant. De kleuring houdt tot 28 wasbeurten. Ideaal dus wanneer je voor het eerst je haar gaat kleuren.

Op zoek bent naar een subtiele kleurverandering. Casting Crème Gloss is een goede keuze wanneer je op zoek bent naar een subtiele kleurverandering. Wil je een haarkleur die dicht bij je natuurlijke haarkleur ligt of wil je eens experimenteren met een nuance? Casting Crème Gloss biedt uitkomst.

Eerste grijze haren wil camoufleren. Wanneer je last hebt van je eerste grijze haren en deze graag wil bedekken, dan is Casting Crème Gloss semi-permanente haarkleuring hier geschikt voor. De haarkleuring biedt tot 70% grijsdekking en is daarmee heel geschikt voor het camoufleren van eerste grijze haren.

De formule van Casting Crème GlossIn een verpakking van Casting Crème Gloss zit alles wat je nodig hebt om zelf je haar te kleuren. Het semi-permanente kleurmengsel maak je eenvoudig zelf door de kleurcrème te mengen met de ontwikkelcrème. Met de aanbrengpunt van de applicatieflacon verdeel je het kleurmengsel gemakkelijk door het haar. Vervolgens masseer je het goed in het haar. Na 20 minuten inwerktijd spoel je het haar uit. In de verpakking zit een verzorgende nabehandeling in de vorm van een conditioner met honing. De conditioner laat je haar stralen en glanzen. Zo bereik jij een ultra glossy kleurresultaat dat tot 28 wasbeurten houdt.

Hoe werken de kleurnummers op de verpakking?De kleurhoogte: Wanneer je een haarkleuring uitkiest is het handig om te weten hoe het kleurnummersysteem werkt. Op de verpakkingen van Casting Crème Gloss staan 3 en soms 4 nummers. Het eerste kleurnummer geeft de kleurhoogte aan. Hoe hoger het cijfer, hoe lichter de kleur. Nummer 1 staat voor zwart en nummer 10 voor extra lichtblond. Wanneer je een haarkleuring uitkiest is het verstandig om eerst de kleurhoogte te bepalen. De vuistregel is: je kunt natuurlijk haar maximaal 1 tint lichter kleuren, maar wel meerdere tinten donkerder. Dit kan per kleur wel verschillen. Kijk daarom altijd goed op de verpakking. Hier staat een voor-en-na kleurresultaat dat je kunt verwachten op verschillende kleuren natuurlijk haar. Twijfel je tussen twee kleurhoogtes? Kies dan voor de lichtste. Het is altijd gemakkelijker om je haar later een tint donkerder te kleuren dan een tint lichter.

De nuance: Het tweede en derde cijfer van het kleurnummer vertegenwoordigen de kleurnuance. Nuance nummer 0 staat voor Natuurlijk. Vervolgens zijn er 2 koele nuances. Nummer 1 = As en nummer 2 = Parelmoer. Er zijn 4 warme nuances: 3 staat voor Goud, 4 voor Koper, 5 voor Mahonie en 6 voor Rood. Kleurnummer 323 staat dus bijvoorbeeld voor Donker Parelmoer Goudbruin.

Welke haarkleur past bij mij?Denk je dat Casting Crème Gloss een haarkleuring is voor jou en ben je benieuwd naar welke kleur jou goed zal staan? Vraag het je niet langer af en probeer de kleuren nu live uit! Gebruik je camera of upload een foto en bewonder jouw nieuwe look!