Hoe werkt uitgroeispray?
In enkele seconden jouw uitgroei bijwerken? Klinkt goed! Maar hoe werkt dit precies?

✓ De uitgroeispray verbergt uitgroei volledig direct na het sprayen en dekt ook grijs haar
✓ De spray is gemakkelijk in gebruik. Met het handige spraysysteem ben je klaar binnen enkele seconden!
✓ De spray mengt zich met het haar zodat de kleur mooi overloopt en het resultaat natuurlijk oogt
✓ De uitgroeispray droogt snel en blijft de hele dag mooi zitten
✓ De formule is uitwasbaar met behulp van water en shampoo

Magic Retouch uitgroeispray is beschikbaar in verschillende kleuren. Voor het mooiste kleurresultaat adviseren we je de kleur uitgroeispray te kiezen die zo dicht mogelijk ligt bij jouw gekleurde haar. Voor blondines die een donkere uitgroei hebben, is er Magic Retouch Dark Roots. Deze formule is speciaal ontwikkeld om het contrast tussen de donkere uitgroei en het lichte haar goed te camoufleren.

Tips voor het aanbrengen van Magic Retouch
Magic Retouch uitgroeispray is eenvoudig aan te brengen in 5 simpele stappen.

Stap 1: Breng je haar eerst in model voordat je Magic Retouch uitgroeispray aanbrengt.
Stap 2: Houd je hand langs je haarlijn om te voorkomen dat de uitgroeispray tijdens het aanbrengen op je gezicht komt.
Stap 3: Houd de spray 10 centimeter van het haar en spray met een rustige en egale beweging. 3, 2, 1, klaar!
Stap 4: Werk vlekjes weg. Is er tijdens het aanbrengen toch wat van het product op je huid terecht gekomen? De uitgroeispray is gemakkelijk met make-up remover te verwijderen.
Stap 5: Spray na het aanbrengen van Magic Retouch met Elnett haarlak over de uitgroeispray om de kleur te fixeren. Zo blijft de uitgroeispray extra goed zitten.

Magic Retouch First Greys Haarmascara
Heb je last van eerste grijze haren en wil je nog niet starten met het toepassen van een semi-permanente of permanente haarkleuring? Dan biedt Magic Retouch First Greys uitkomst! Het speciale borsteltje van Magic Retouch First Greys lijkt op dat van een mascara waardoor je op een nauwkeurige manier individuele grijze haren kunt camoufleren. De formule bestaat uit make-up pigmenten doordrenkt met een geltextuur en is speciaal ontwikkeld voor toepassing op hoofdhaar. De formule en het borsteltje zorgen voor gemak tijdens het aanbrengen en een natuurlijk ogend resultaat. De formule droogt snel en is uitwasbaar met behulp van water en shampoo.

Ontdek meer

Welke haarkleur past bij mij?

Op zoek naar een nieuwe haarkleur maar weet je nog niet goed welke kleur je moet kiezen? Dat is heel normaal. Het kiezen van een nieuwe haarkleur is niet eenvoudig en best spannend. L’Oréal Paris schiet te hulp! Met virtual try-on probeer je eenvoudig verschillende haarkleuren uit. Gebruik je camera of upload een foto en bewonder jouw nieuwe look.

VIRTUEEL TESTEN