Ga oranje en gele gloed tegen met purple-technologieEen reguliere permanente haarkleuring kan de neiging hebben om na verloop van tijd een ongewenste gloed te vertonen. Brunettes ervaren vaak een oranje gloed en blondines een gele gloed. Excellence Cool Crème is ontwikkeld om deze gloed te bestrijden.

De purple-technologie is toegepast op de haarkleuring van Excellence Cool Crème. Deze technologie zorgt voor een ultra koel kleurresultaat dat vervolgens lang koel blijft. Dit werkt zo: tegengestelde kleuren neutraliseren elkaar. Paars is een tegengestelde kleur van geel en oranje. Voeg je deze kleuren bij elkaar, dan neutraliseren de kleuren elkaar en bereik jij het koele kleurresultaat waar je naar op zoek bent!

Drievoudige verzorging in 3 eenvoudige stappen1. Beschermende Crèmekleuring
De beschermende crèmekleuring respecteert de kleur van jouw haar. De kleuring is verrijkt met een beschermend serum en Pro-Keratine, zodat jouw haar beschermd wordt tijdens het kleuren. De kleurcrème is verrijkt met ultra koele kleurpigmenten voor een zeer asblond of asbruin kleurresultaat.

2. Zachte, Verzorgende pH Shampoo
Bij Excellence Crème haarkleuring zit een verzorgende pH shampoo. Deze shampoo geeft het haar een stralende glans. De formule is speciaal ontwikkeld voor direct gebruik na het uitspoelen van de Excellence Crème haarkleuring. Dit zorgt voor een zachte reiniging van de hoofdhuid en het haar. Overtollig kleurproduct wordt zo goed uit het haar verwijderd en je bereikt een rijke, natuurlijke kleur.

3. Licht en Voedend Purple Haarmasker

Het bijgevoegde haarmasker voedt het haar en maakt hiermee de kleurbehandeling compleet. Het masker heeft een lichte, voedende formule voor een goede verzorging zonder het haar te verzwaren. Het haar glanst, voelt soepel aan en oogt levendig. De purple pigmenten in het haarmasker zorgen ervoor dat ongewenste gele of oranje tonen in het haar worden geneutraliseerd. Je kunt het masker meerdere malen gebruiken. Wanneer je dit één keer per week doet kun je het langst van je koele haarkleur genieten.

Welke Excellence haarkleuring past bij mij?Excellence haarkleuring is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Bekijk het overzicht hieronder en kom erachter welke Excellence lijn het beste bij jou past!

Excellence Crème is een ideale keus wanneer je op zoek bent naar een verzorgende, permanente haarkleruing die tot 100% grijsdekking biedt. Het brede kleurassortiment biedt altijd een kleur die bij jou staat.

Op zoek naar een langhoudende, koele haarkleur? Dan is Excellence Cool Crème een goede keus. Deze haarkleuring heeft de voordelen van een Excellence Crème en werkt op basis van de purple technologie. Zo bereik je een langhoudend, ultra koel kleurresultaat. Excellence Cool Crème is beschikbaar in verschillende as-tinten voor zowel brunettes als blondines.

Op zoek naar een ultra blonde haarkleur? Ontdek dan Excellence Pure Blonde. Deze verhelderingen lichten het haar 4 tot 6 tinten op en bieden een natuurlijk ogend, blond kleurresultaat. Let wel op, deze kleuringen zijn met name geschikt voor natuurlijk, ongekleurd haar.

Bruin haar is prachtig. Speciaal hiervoor biedt L’Oréal Paris Excellence Crème Just for Brunettes. Deze bruine haarverf biedt de grijsdekking en de verzorging van Excellence Crème en bestrijdt daarnaast ongewenste oranje ondertonen die in bruin haar naar voren kunnen komen.

Vind je het lastig om de juiste haarkleuring te kiezen? Ontdek de Excellence Crème die iedereen staan! Ontwikkeld met de universele nuance U, passen deze kleuren bij elke huidskleur. Bovendien zijn de Universal Nudes de eerste haarkleuring formules van Excellence zonder ammoniak voor een aangename geur en bieden ze tot 100% grijsdekking!

Welke haarkleur past bij mij?

Op zoek naar een nieuwe haarkleur maar weet je nog niet goed welke kleur je moet kiezen? Dat is heel normaal. Het kiezen van een nieuwe haarkleur is niet eenvoudig en best spannend. L’Oréal Paris schiet te hulp! Met virtual try-on prober je eenvoudig verschillende haarkleuren uit. Gebruik je camera of upload een foto en bewonder jouw nieuwe look.

VIRTUEEL TESTEN

Excellence Cool Crème

Ontdek welke as-tint van Excellence Cool Crème past bij jou!