De Universele Nuance U die alle huidskleuren staat

De ene haarkleur staat je net wat mooier dan de andere. Dit komt doordat sommige kleuren goed passen bij jouw huidskleur en andere kleuren net even wat minder. Om erachter te komen welke haarkleur jou goed staat kun je je verdiepen in de ondertonen van jouw huidskleur. Super interessant, maar ook best wel ingewikkeld. Als alternatief kun je ook kiezen voor de Universal Nudes haarkleuringen van Excellence Crème!

De haarkleuringen van Excellence Crème Universal Nudes bevatten de nuance U, die staat voor Universeel. De nuance U is een mengsel van drie verschillende nuances: de as-nuance voor een koele kleur, de parelmoer-nuance voor een weerspiegelend effect en de goud-nuance voor een stralend resultaat. L'Oréal Paris heeft de juiste balans tussen deze nuances ontwikkeld en toegevoegd aan de haarkleuringen van Excellence Crème Universal Nudes. Of je nu een lichte of donkere huid hebt, een koele of warme ondertoon, deze haarkleuringen passen bij alle huidskleuren!

Haarverf zonder Ammoniak en een Natuurlijk Kleurresultaat

De Universal Nudes haarkleuringen zijn de eerste haarkleuring formules van Excellence zonder ammoniak. Ammoniak is een heel efficiënt stofje, maar kan een onaangename geur afgeven tijdens het kleuren. Excellence Universal Nudes haarkleuringen bevatten geen ammoniak en ruiken daarom wel zo lekker!

De haarkleuring is permanent en biedt tot 100% grijsdekking. Daarnaast heeft het ook de fijne, extra verzorgende formule die je misschien al wel kent van Excellence Crème. Met Excellence Universal Nudes bereik je een langhoudend kleurresultaat dat natuurlijk oogt.

Haarkleuring Virtueel Testen

Het is natuurlijk super fijn dat de haarkleuringen van Excellence Crème Universal Nudes iedereen staan, zo is het eenvoudiger om een keuze te maken! Ben je toch al extreem benieuwd naar het eindresultaat? Test de haarkleuringen dan nu virtueel! Dit gaat heel gemakkelijk met behulp van de camera van jouw mobiele telefoon, laptop of tablet.

VIRTUEEL TESTEN