Excellence Crème

Met Excellence Crème kleur jij jouw haar eenvoudig zelf. De unieke formule beschermt en verzorgt je haar, je hoofdhuid en je haarkleur. De kleuring biedt 100% grijsdekking en zorgt voor een rijke, levendige kleur die tot wel 6 weken mooi blijft. Lees hier meer over de kleuring en ontdek het uitgebreide kleurassortiment.

De KleurroutineExcellence Crème haarverf heeft een unieke formule die drievoudige verzorging biedt.

1. Beschermende Crèmekleuring
De beschermende crèmekleuring respecteert de kleur van jouw haar. De kleuring is verrijkt met een beschermend serum en Pro-Keratine, zodat jouw haar beschermd wordt tijdens het kleuren en de kleur tot wel 6 weken mooi blijft!

2. Zachte, Verzorgende pH Shampoo
Bij Excellence Crème haarkleuring zit een verzorgende pH shampoo. Deze shampoo geeft het haar een stralende glans. De formule is speciaal ontwikkeld voor direct gebruik na het uitspoelen van de Excellence Crème haarkleuring. Dit zorgt voor een zachte reiniging van de hoofdhuid en het haar. Overtollig kleurproduct wordt zo goed uit het haar verwijderd en je bereikt een rijke, natuurlijke kleur.

3. Licht en Voedend Haarmasker
Het bijgevoegde haarmasker voedt jouw haar en maakt hiermee de kleurbehandeling compleet. Het masker heeft een lichte, voedende formule en is verrijkt met Ceramiden. Voor een langdurige verzorging van gekleurd haar, zonder het haar te verzwaren. Het haar glanst, voelt soepel aan en oogt levendig.

Excellence Crème van L'Oréal Paris

bevat een geavanceerde haarkleuringstechnologie met krachtige ingrediënten die het haar vóór, tijdens en na het kleuren beschermen.

De kleurcrème bevat Pro-Kératine, dat het haar versterkt en opnieuw leven inblaast. Het serum is verrijkt met Ceramiden en geeft je haar extra bescherming en zachtheid.

Excellence haarkleuring

is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Bekijk het overzicht hieronder en kom erachter welke Excellence lijn het beste bij jou past!

Excellence Crème is een ideale keus wanneer je op zoek bent naar een verzorgende, permanente haarkleuring die 100% grijsdekking biedt. Het brede kleurassortiment biedt altijd een kleur die staat bij jou.

Op zoek naar een langhoudende, koele haarkleur? Dan is Excellence Cool Crème een goede keus. Deze haarkleuring heeft de voordelen van een Excellence Crème en werkt op basis van de purple technologie. Zo bereik je een langhoudend, ultra koel kleurresultaat. Excellence Cool Crème is beschikbaar in verschillende as-tinten voor zowel brunettes als blondines.

Op zoek naar een ultra blonde haarkleur? Ontdek dan Excellence Pure Blonde. Deze verhelderingen lichten het haar 4 tot 6 tinten op en bieden een natuurlijk ogend, blond kleurresultaat. Let wel op, deze kleuringen zijn met name geschikt voor natuurlijk, ongekleurd haar.

Bruin haar is prachtig. Speciaal hiervoor biedt L’Oréal Paris Excellence Crème Just for Brunettes. Deze bruine haarverf biedt de grijsdekking en de verzorging van Excellence Crème en bestrijdt daarnaast ongewenste oranje ondertonen die in bruin haar naar voren kunnen komen.

Welke haarkleur past bij mij?

Op zoek naar een nieuwe haarkleur maar weet je nog niet goed welke kleur je moet kiezen? Dat is heel normaal. Het kiezen van een nieuwe haarkleur is niet eenvoudig en best spannend. L’Oréal Paris schiet te hulp! Met virtual try-on prober je eenvoudig verschillende haarkleuren uit. Gebruik je camera of upload een foto en bewonder jouw nieuwe look.

VIRTUEEL TESTEN