Welke nachtcrème tegen veroudering kies je voor de rijpere huid?

De huid heeft verschillende behoeften bij een leeftijd van 25, 40 of 50 jaar en ouder. Een rijpere huid is kwetsbaarder. Bescherm jezelf dus tegen veroudering met de juiste huidverzorging.

Behoeften van een rijpe huid

We worden allemaal in een ander tempo ouder. Maar zodra we de leeftijd van 50 bereiken vertraagt de vernieuwing van de huidcellen, verslapt de epidermis en worden lijntjes en rimpels zichtbaar. Ook kan door de overgang de oestrogeenspiegel dalen en kunnen er levervlekken verschijnen, kan de kleur van je gezicht valer worden en lijkt de huid kwetsbaarder. Maar maak je geen zorgen, het is niet allemaal kommer en kwel. Anti-aging producten kunnen je helpen deze ongewenste effecten tegen te gaan. Je huid wordt voller dankzij zeer effectieve ingrediënten. De belangrijkste doelen zijn om te hydrateren, celvernieuwing en collageenproductie te stimuleren en de natuurlijke afweer van jouw huid te activeren.

Elixers tegen veroudering

Om de tekenen van veroudering tegen te gaan, kies je producten die de huid herstellen en een algehele antiverouderingsactie bieden. Als je dat nog niet hebt gedaan, begin dan met het gebruik van producten die zijn samengesteld voor 's nachts te gebruiken: rijker dan een dagcrème, ze zullen diepgaand voeden en hydrateren. Huidcellen worden 's nachts sneller vernieuwd, dus dit is het moment om je huid te hydrateren en vol vitamines, lipiden en aminozuren te pakken. Gebruik rijke formules die versterkend calcium, hydraterend hyaluronzuur en stimulerende peptiden bieden. Door ze zachtjes met uw vingertoppen in te masseren, wordt ook de bloedsomloop en de huidskleur verbeterd, terwijl de gezichtsspieren worden verstevigd.

Je avondroutine

Begin samen met een nachtcrème een oogcontourbehandeling te gebruiken, die de huid in dit kwetsbare gebied, vaak het eerste deel van het gezicht dat tekenen van veroudering vertoont, glad maakt. En hier is een professionele tip: gebruik een vochtinbrengend masker om diep te voeden, maar ook om het glad te maken, te verstevigen, te verstevigen en molligheid te geven. Sommige maskers kun je 's nachts laten zitten, zodat je wakker wordt met een merkbaar verbeterde babyzachte huid.