Dagcreme Aanbrengen Artikel Eva Longoria Revitalift Hero

Zo breng je je dagcrème op de juiste manier aan

Hoe breng je je dagcrème aan? Dat je een dagcreme moet kiezen die bij jouw huidtype past, weet je natuurlijk al. Maar weet je ook hoe je je dagcreme goed aanbrengt voor een optimaal effect? Een dagcreme beschermt de huid gedurende de dag tegen schadelijke invloeden van buitenaf. L'Oreal Paris heeft diverse soorten dagcreme: natuurlijk, hydraterend, voedzaam, matterend en anti-aging. Lees hieronder hoe je je dagcreme stap voor stap echt goed aanbrengt.

Gezichtsreiniging

Reinigen van het gezicht is een belangrijke stap in huidverzorging, ook in de ochtend. Naast dat je waarschijnlijk nog nachtcrème op je gezicht hebt zitten van de avond ervoor, kan je huid ook gedurende de nacht vies worden door bijvoorbeeld stof en viezigheden in je kussen. De actieve werkstoffen van je dagcrème trekken beter in de huid wanneer deze grondig gereinigd is. Je kunt je gezicht reinigen met bijvoorbeeld een facewash of een reinigingsmelk. Bekijk hier alle reinigingsproducten van L’Oréal Paris.

Dagcrème aanbrengen

Nadat je je gezicht hebt gereinigd is het tijd om je dagcrème aan te brengen. Breng de dagcrème aan op je wangen, voorhoofd, hals en decolleté. Let op dat je niet teveel crème op je gezicht smeert. Je hebt maar een kleine hoeveelheid crème nodig om je huid van voldoende werkstoffen te voorzien. Bovendien voorkom je zo dat je poriën verstopt raken.

Dagcrème in de huid masseren

Masseer de dagcrème met grote, ronddraaiende bewegingen naar buiten toe in de huid. Vervolgens streel je het gezicht met langzame, vegende bewegingen, vanuit het midden naar buiten toe. Probeer de huid rondom de ogen te vermijden. De huid rondom je ogen is teer en heeft daarom andere verzorging nodig. Ontdek hoe je een oogcrème moet aanbrengen.