Get Back Your Glowing Skin With The Right Beauty Routine Hero

Laat je huid weer stralen met de juiste beauty routine!

Word je ook soms met een doffe huid wakker? Dus tijd om een beauty routine te volgen die bij jouw huidtype past en jouw gezonde gloed weer terug te krijgen.

TIP
1

Wat veroorzaakt een doffe huid?

Een doffe huid is gekoppeld aan een vertraging van de celvernieuwing en een gebrek aan collageen. Onze huid reflecteert niet langer het licht en verliest zijn natuurlijke, gehydrateerde uiterlijk. Maar het vinden van de exacte reden is als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Niet in de laatste plaats omdat een doffe huid niets te maken heeft met huidtypes, want we hebben allemaal wel eens een bleke huid! Dan zijn er leefstijlfactoren - vervuiling, roken, uitdroging, stress, vermoeidheid, slechte voeding, uv-straling, hormonale veranderingen, gebrek aan lichaamsbeweging, enz. Hoewel we al deze problemen kunnen aanpakken, is een goede eerste stap het volgen van een beauty routine die speciaal is ontworpen voor jouw huidtype.
TIP
2

Laat je droge huid weer stralen

Een droge (of zeer droge) huid heeft de neiging er dof uit te zien omdat de opperhuid geen lipiden bevat, waardoor de beschermende hydrolipidenlaag barst. De oplossing? De schade herstellen, waardoor de huid weer comfortabel en stralend wordt. Kies voor rijke texturen, die je na een warme douche of een warm bad aanbrengt, wanneer je open poriën de werkzame bestanddelen kunnen absorberen. Je kunt jezelf ook trakteren op een gezichtsmasker voor 's nachts. Dit zorgt voor een diepgaande voeding en herstelt je huid, zodat je wakker wordt met een frisse huid.
TIP
3

Laat je gevoelige huid stralen

Een gevoelige huid kan er vlekkerig uitzien als gevolg van rode vlekken die worden veroorzaakt door kleine bloedvaatjes net onder het oppervlak van onze huid. De oplossing? Onze dunne, uitgedroogde opperhuid kalmeren. Reinig met lotions of oliën die met je vingertoppen kunnen worden ingemasseerd. Wattenschijfjes kunnen een beetje ruw zijn voor de gevoelige huid. Breng een dagcrème aan die is ontworpen voor de gevoelige huid en die actieve ingrediënten bevat om ontstekingen te kalmeren en vlekken te verminderen. Crèmes met iriserende deeltjes of groene pigmenten zijn een heerlijke traktatie.
TIP
4

Laat je vettige huid stralen

Wanneer een vettige huid er dof uitziet, betekent dit dat de ongelijke huidtextuur het licht niet gelijkmatig kan reflecteren. Bovendien verstik je een vettige huid als je deze probeert te camoufleren, wat de situatie alleen maar verslechtert. De oplossing? Reinig 's ochtends en 's avonds met micellair water, de zachtste reiniger van allemaal. Masseer het lichtjes in, zodat je de talgklieren van je huid niet irriteert. Gebruik gezichtsscrubs om je huid glad te maken en breng lichte vochtinbrengende crèmes aan die je huid er niet vettig uit laten zien.