Serum Aanbrengen Artikel 20191219 Digital Banner Revitalift Filler Serum Elongoria

Zo breng je een gezichtsserum aan

Waarom zou je een gezichtsserum gebruiken? Wil je je huid een extra boost geven? Voeg dan een gezichtsserum toe aan je dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Waarom zou ik een serum gebruiken?

Nu vraag je je vast af: Maar ik gebruik al een dag- en nachtcreme, heb je dan nog wel een serum nodig? Het antwoord op die vraag is: Ja. Een serum staat het gebruik van een gezichtscrème niet in de weg. Sterker nog, een serum dient ter extra aanvulling op je standaard dag- en/of nachtcreme. Het heeft in tegenstelling tot een dag- en nachtcreme een hogere concentratie aan actieve ingrediënten. Daardoor is een serum een effectief product binnen de huidverzorging. L'Oréal Paris biedt gezichtsserums voor verschillende huidbehoeften. Fijne lijntjes? Kies voor een serum met Hyaluronzuur, het ingrediënt dat rimpels tegengaat. Slechts met een paar druppels per dag krijg je een steviger en gladder uitziende huid. Diepe rimpels? Gebruik dan een serum met Puur Retinol, het ingrediënt dat de huid egaliseert en alle rimpels vermindert, zelfs diepe. Lees hieronder hoe je een serum stap voor stap aanbrengt.

Gezichtsreiniging

Voordat je het gezichtsserum kunt aanbrengen is het belangrijk dat je eerst grondig je gezicht reinigt, want zo kunnen de actieve werkstoffen goed in je huid intrekken. Met de reinigingsproducten van L’Oréal Paris kun je naast make-up ook vuil, bacteriën en overtollig talg van je gezicht verwijderen.

Serum aanbrengen

Een gezichtsserum breng je aan nadat je je huid hebt gereinigd maar voordat je je gezichtscrème hebt aangebracht. Warm het serum even op in je handen en breng het vervolgens aan op je wangen, voorhoofd, hals en decolleté. Vermijd de huid rondom de ogen. Je hebt slechts twee tot drie druppels van het serum nodig.

Gezichtsmassage

Maak ronddraaiende bewegingen met je vingertoppen om het serum diep in de huid te laten trekken. Na gebruik van de eerste druppeltjes voelt de huid onmiddellijk zijdezacht aan en ziet ze er frisser uit. Laat, voor het beste resultaat, het serum goed intrekken voordat je een crème aanbrengt. Het is belangrijk om je huid altijd te hydrateren na gebruik van een serum.