Intense langhoudende pigmentenMet de haarkleuringen van Préférence Vivids creëer je jouw unieke look. Wat natuurlijk prettig is, is dat je jouw voorkeurskleur ook lang kunt behouden! Een langhoudend effect bereik je met behulp van onze drie componenten: de kleurgel, de ontwikkelcrème en de glansbeschermende conditioner. Vraag je je af hoe? Allereerst is de formule van de kleurgel verrijkt met een mix van krachtige, pure kleurpigmenten die zorgen voor een intense en stralende kleur. Daarnaast zorgt de ontwikkelcrème er voor dat de kleuring goed wordt opgenomen in je haar. Als laatst, geeft de glansbeschermende conditioner je haar een langdurige glans en beschermt het jouw haar tegen invloeden van buitenaf, zoals de zon. Ook zit er in de conditioner een afgeleide van Vitamine E die de haarkwaliteit ondersteunt!

Stralende kleuren geïnspireerd door Wereldse stedenHeb je ooit gedroomd om rond te lopen op het strand Ipanema in Rio de Janeiro, kijkend naar de heldere, paarse zonsondergang? Of zou je juist jezelf willen verliezen in het hippe en koele nachtleven van de Londense wijk Soho? Door de kleuren Violet Ipanema en Silver Grey Soho te gebruiken, zet jij een stap dichterbij tot het meemaken van deze geweldige plekken! Zo is bijvoorbeeld de kleur Rose Gold Melrose geïnspireerd door de streetstyle en de roze hints van Melrose Avenue in Los Angeles en de kleur Smokey Grey Camden Town door de unieke high-tech huizen in het Londense Camden Town! En als je jezelf juist ziet dansen naast de performers tijdens de kleurrijke Notting Hill Carnaval, dan is de Cherry Red Notting Hill dé kleur voor jou!

Hoe bereik ik mijn Vivid kleur?Zoals bij elke haarkleuring hangt het kleurresultaat af van je huidige haarkleur en daarom vraag jij je misschien af hoe je jouw voorkeurskleur succesvol kunt bereiken. Met de kleuren Rose Gold Melrose, Silver Grey Soho en Smokey Grey Camden Town is het belangrijk dat je haar niet donkerder is dan lichtblond. Is jouw haarkleur momenteel donkerder dan dit? Dan raden we aan om eerst je haar te ontkleuren tot je een lichtblonde kleurresultaat bereikt. Daarvoor raden we de Ultra Platinum Ontkleuring aan van Préférence! Aan de andere kant is het bij de kleuren Violet Ipanema en Cherry Red Notting Hill juist van belang dat je haar niet lichter is dan lichtbruin! Deze twee kleuren worden namelijk afgeraden voor blondines, maar als je lichtbruin tot donkerbruin of zwart haar hebt, dan zou je jouw perfecte én gewilde kleurresultaat bereiken!

Préférence Vivids

Haarkleuring Virtueel Testen

Toch aan het twijfelen over het maken van een overstap naar een opvallende, permanente kleur? Dat begrijpen wij volkomen! Om je te verzekeren van een juiste haarkleur keuze bieden wij de mogelijkheid om je kleur eerst virtueel te testen! Dit gaat heel gemakkelijk met behulp van de camera van jouw mobiele telefoon, laptop of tablet.

VIRTUEEL TESTEN
1 resultaten
Haarkleur advies
Product merknaam