A Serum To Suit My Skin Hero

Een serum dat bij mijn huid past

Je ziet ze overal ... In de apotheek, bij de drogist of parfumerie, bij de schoonheidsspecialist, online ... Waar we het over hebben? Serums natuurlijk! Hoe is het serum in zo'n korte tijd zo populair geworden?

Het gezichtsserum is een extreem geconcentreerde huidverzorgingsproduct – een must voor elke beauty routine. Een serum breng je aan na het reinigen, voordat je gezichtscrème of olie aanbrengt. Wat doet een serum voor je? Serums pakken een groot aantal huidgerelateerde problemen aan. Hoe kan zo'n flacon 'vloeibaar goud' helpen bij een droge huid, om de huid veerkrachtiger te maken of om de huid een jongere uitstraling te geven?
TIP
1

Serum om de huid te egaliseren

Pigmentvlekken, doffe huid, vermoeide gelaatstrekken, onzuiverheden – typisch tekenen van een vermoeide huid die een boost nodig heeft. Gebruik dan een serum die je huid egaliseert! Dit serum zit boordevol actieve ingrediënten en is speciaal ontworpen om pigmentvlekken te verminderen door de melanineproductie te reguleren. En dat is nog niet alles: dit serum egaliseert de huid dankzij een mix van verhelderende en lichtreflecterende ingrediënten in combinatie met antioxidanten – je huid krijgt direct een mooie glow. Dit serum is dus perfect als je je huid weer wilt laten stralen.
TIP
2

Serum voor diepe hydratatie

Je huid voelt strak aan, je hebt vermoeide gelaatstrekken en je hebt vlekkerige lijntjes, veroorzaakt door uitdroging. Bovendien doen je dag- en nachtcrème hun werk niet goed genoeg. Tijd voor een hydraterend serum! Voeg deze hydraterende krachtpatser toe aan je dagelijkse beauty routine. Dit serum zit vol met vochtinbrengende actieve ingrediënten (van natuurlijke oorsprong of een combinatie) en hyaluronzuur: een molecuul dat water in de opperhuid benut en vasthoudt.
TIP
3

Serum om de tekenen van veroudering uit te stellen

Een anti-age serum is drie tot vier keer geconcentreerder dan een anti-age crème – perfect voor de rijpere huid. Er gaat niets boven dit serum voor het wegwerken van rimpels, voller maken van de huid, hydrateren en verminderen van pigmentvlekken. Je brengt een anti-aging serum met algemene werking aan voor je dag- of nachtcrème voor een onmiddellijke oppepper. Dankzij de actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur, retinol, antioxidanten en peptiden is dit serum dubbel zo actief tegen veroudering én stimuleert het de vernieuwing van huidcellen.