The Key To Renewing Your Skin Face Peels Article

Huidpeelings, gezichtsmaskers, scrubs: wat heeft mijn huid echt nodig?

Gezichtsmaskers, scrubs en huidpeelings... Deze kunnen ons alle drie helpen bij ons sterven naar een egale huid, maar elk ervan is ontworpen om aan een specifieke behoefte te voldoen. Dus welke wil je vanavond uitproberen?

TIP
1

Zuiverende gezichtsmaskers

Gezichtsmaskers zijn populair dankzij hun onmiddellijke voordelen voor de huid, omdat ze de huid reinigen, kalmeren en versterken. Ze verhelderen vale huidskleur, verminderen wallen onder de ogen, verzachten rimpels en geven de huid in een oogwenk een gezonde glans. Ze zijn onze redding als het erom gaat er goed uit te zien na een nacht stappen of aan het einde van een vermoeiende dag. En er is meer ... Ze kunnen worden gebruikt als onderdeel van ons reguliere verzorgingsritueel. Ze zijn effectief omdat ze het gezicht bedekken met een dikke laag bestanddelen die de schoonheid bevorderen en die de opperhuid kunnen binnendringen. Onze huid baadt in goede verzorging!
TIP
2

Scrubs voor een diepe reiniging

Scrubs zijn exfoliërende verzorgingsproducten die kleine korrels of middelen met enzymen bevatten. Ze verwijderen dode huidcellen en reinigen de huid, waardoor deze zachter en stralender wordt. Exfoliëren stimuleert ook de celregeneratie en stimuleert de doorbloeding. Vergeet niet om je huid te hydrateren nadat je hem een scrub hebt gegeven.
TIP
3

De huid verliest dode cellen om huidveroudering tegen te gaan

Peeling is een techniek die is ontwikkeld om huidveroudering te vertragen door een geconcentreerde zuurformule te gebruiken die de bovenste lagen van de opperhuid verwijdert. Als je dit thuis doet, kun je het beste formules met een lage dosis gebruiken. Je huid blijft glad en stralend: rimpels worden verminderd en onvolkomenheden zoals levervlekken en acnelittekens vervagen. Om irritatie van je huid te voorkomen, is het belangrijk om na een peeling enkele dagen uit de zon te blijven.