Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Tom Bachik

Tom Bachik

Tom Bachik, algemene nagelontwerper bij L'Oréal Paris, behoort wereldwijd tot de top van “man”-icures en is een van de meest gewilde nagelexperts ter wereld.

Bachik komt oorspronkelijk uit het zuiden van Californië en heeft een achtergrond als vormgever. Het gaat bij hem allemaal om het ontwerpen van de meest opvallende, trendsettende looks: nagels met een pythonprint of ingewikkelde vormen. Bachik is echt een 'one-of-a-kind' designer. Als algemene nagelontwerper bij L'Oréal Paris maken zijn creativiteit en innovatieve geest hem tot een van de meest betrouwbare mensen in de nagelindustrie. Naast zijn talent voor nagels als kunstwerken, heeft hij ook persoonlijk toegekeken op de lancering van bijna tientallen revolutionaire nagelproducten, die nu wereldwijd worden gebruikt.

Vanwege zijn fantastische talent krijgt Tom het verzoek om steeds weer originele en verbluffende nagels te maken, met name van de volgende vrouwen: Victoria Beckham, Anne Hathaway, Eva Longoria, Beyoncé, Gwen Stefani en Jennifer Lopez. Hij is vanzelfsprekend extreem druk tijdens de uitreikingen van de Oscars, Grammy Awards en Golden Globes! Tom helpt regelmatig het stijlteam voor publicaties, zoals Vogue, Vanity Fair, Elle, W en Harper’s Bazaar, die, naast modehuizen Gucci, Versace, Chanel en Hermès, beroep doen op Bachik als ze nagels (spijkers) met koppen moeten slaan. Waarom? Omdat zijn ontwerpen gewoonweg unieke kunstwerken zijn.

Alle Experts

#message

Meer informatie