Hoe krijg ik de perfecte bruine haarkleur?

Bruin haar in de juiste tint is stralend, verfijnd en allesbehalve saai. De mogelijkheden om je haar bruin te verven zijn bijna eindeloos. Of je nu je blonde, zwarte of rode haar verruilt voor bruin haar of gewoon je natuurlijke haarkleur wilt versterken. Als je hebt besloten dat een bruine haarkleur iets voor jou is, is het tijd om je meest flatterende tint te vinden, die perfect bij je huidskleur past. In dit artikel lees je alles over de haarkleur mogelijkheden voor brunettes, zodat je gemakkelijk de mooiste tint bruin haar kiest.

Zo bepaal je welke bruine haarkleur het beste bij je past

Een goed startpunt is het bepalen van de ondertoon van jouw huid. Draai je pols om. Als je groenachtige aderen ziet, heb je een warme ondertoon. Zijn ze meer blauw van kleur? Dan heeft je huid een koele ondertoon. Als je aderen ergens tussenin lijken te zijn, zijn je ondertonen waarschijnlijk neutraal.

De sleutel tot het vinden van jouw perfecte bruine haarkleur is om tinten te kiezen met ondertonen die overeenkomen met de ondertonen van je huid. Dus als het gaat om het kiezen van een tint uit alle bruine haarkleuren die er zijn, onthoud dan dat je koelere tinten wilt kiezen voor een koelere huid en warmere tinten voor een warme huid.

Als je koele ondertonen hebt, zullen koele tinten bruine haarverf, zoals asbruin er fantastisch uitzien bij je huid. Door deze tinten met elkaar te combineren, helpt bruin haar de uitstraling van je huidskleur op te fleuren. Bovendien kan een koelere bruine haarverf ervoor zorgen dat roodheid in het gezicht minder op zal vallen en je gelaat er rustiger en stralender uitziet.

Wil je je haar bruin verven en heb je een warme ondertoon? Dan kunnen warme tinten een magisch effect hebben op jouw uitstraling. Denk aan: amber, karameltonen, goudbruin of een rode nuance. Als warme kleuren jou goed staan, kan dit helpen om je haarkleur echt te laten stralen.

Semi-permanent en permanent bruin haar

Casting Crème Gloss is een semi-permanente formule die zorgt voor een natuurlijk kleurresultaat. Het geeft bruin haar een stralende glans en houdt tot 28 wasbeurten.

Ben je op zoek naar een mooie, glanzende haarkleur die lang houdt en natuurlijk oogt? L'Oréal Préférence is een permanente haarkleuring. Deze kleuring versterkt de natuurlijke nuances van bruin haar voor een natuurlijk kleurresultaat en geeft het haar een mooie glans.

Excellence Crème is een permanente kleuring, biedt 100% grijsdekking en zorgt voor een rijke, levendige kleur. Ontdek het uitgebreide kleurassortiment en vind de juiste kleur bruin haar die bij je past. Welke kleur bruine haarverf je ook kiest, onze kleuringen verzadigen je haar van haaraanzet tot in de puntjes, voor een rijke, bruine haarkleur die schitterend en vol leven is.

Hoe zorg je voor je nieuwe bruine haar?
Onthoud dat als je eenmaal jouw perfecte haarkleur hebt bereikt, je je haarverzorgingsroutine wilt afstemmen op gekleurd haar. Gebruik een shampoo, conditioner en haarmasker die speciaal ontwikkeld zijn voor de bescherming en verzorging van gekleurd bruin haar. De L’Oréal Paris Elvive Color Vive productlijn is hier zeer geschikt voor. Gebruik de shampoo en conditioner en geef je haar extra verzorging door een wekelijks haarmasker. Zo komen jouw bruine lokken stralend voor de dag.

Het kiezen van de juiste bruine kleur
Nog niet zeker welke bruine nuance jou het beste staat? Probeer verschillende bruine tinten uit op je eigen haar met onze Virtual Try On. Gebruik je camera of upload en foto en kijk live welke kleuren het beste bij jou passen.