Elvive Extraordinary Clay Verfrissende conditioner

✓ Speciaal voor normaal haar dat neigt vet te worden
✓ Met drie typen klei die het haar ontwarren
✓ Maakt het haar soepel en glanzend

Productinformatie
HET PRODUCT
De Elvive Extraordinary Clay Conditioner is speciaal ontwikkeld voor haar dat snel vet neigt te worden. De conditioner combineert 3 typen fijne klei om het haar te verzorgen, te ontwarren en te hydrateren zonder het haar te verzwaren. Het haar gaat weer stralen met een gezonde glans.

HET RESULTAAT
Perfect ontward haar dat intensief is gehydrateerd en fris aanvoelt. Het haar is glanzend, soepel en luchtig.
Ingrediënten
Aqua / Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycine Soja Oil / Soybean Oil, Cetyl Esters, Argilla / Magnesium Aluminum Silicate, Dilauryl Thiodipropionate, ,Salicylic Acid, Linalool, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Panthenol, Montmorillonite, Isopropyl Alcohol, Kaolin, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Glycerin, Parfum / Fragrance
Gebruiksaanwijzing
HOE TE GEBRUIKEN
Breng de conditioner aan over de lengtes van het haar. Besteed extra aandacht aan de haarpunten. Laat het 2 à 3 minuten intrekken en spoel het vervolgens grondig uit. Volg voor een optimaal resultaat de Extraordinary Clay haarverzorgingsroutine.

DE HAARVERZORGINGSROUTINE
Wordt je haar snel weer vet na het wassen en heb je daarom de neiging om dagelijks je haar te wassen? Herhaaldelijk wassen is niet goed voor je haar. Zo kunnen de lengtes uitdrogen en kan je haar zijn glans verliezen. Haar dat snel weer vet neigt te worden heeft een speciale verzorging nodig. L'Oréal Paris heeft een haarverzorgingslijn ontwikkeld om vet haar te verminderen. De lijn bestaat uit een shampoo en conditioner die het haar hydrateren en verfrissen tot 72 uur*.

Stap 1: Was je haar met de Extraordinary Clay Verfrissende Shampoo. Breng de shampoo aan op nat haar en masseer deze goed in het haar en de hoofdhuid. Spoel de shampoo vervolgens grondig uit.

Stap 2: Breng de Extraordinary Clay Verfrissende Conditioner aan op de lengtes van je haar, met name op de haarpunten. Laat het 2 tot 3 minuten inwerken en dan uitspoelen. Om het haar langer fris en luchtig te houden, vermijd het gebruik van de conditioner op de haaraanzet.

*Zelfevaluatie, 226 personen, 2 weken, regelmatig gebruik
**Instrumentele test na gebruik van shampoo en conditioner van deze lijn
Ecologische & Sociale impact

L'Oréal Paris streeft ernaar om de impact van zijn producten tijdens hun levenscyclus, waaronder de productie- en gebruiksfase, te verbeteren en geeft je op een transparante manier toegang tot de nodige informatie hieromtrent. Berekeningsmethode goedgekeurd door onafhankelijke wetenschappelijke experts en data gecontroleerd door de onafhankelijke auditor, Bureau Veritas Certification.

Algemene ecologische impact​

SCORE B

Koolstofvoetafdruk

101g1 per gebruik
71 per 10mL

Watervoetafdruk​

7.92 per gebruik
5.5 per 10mL

Productie voorwaarden

Vervaardigd in Frankrijk in een maatschappelijk verantwoordelijke fabriek
Afvalterugwinning:: 100%
Hernieuwbare energie: >99%

Ecologische impact van de verpakking​

% karton/papier met een FSC™- of PEFC-certificaat: ​ 0%
% van de verpakking uit gerecycleerd materiaal:3 : 100%
De verpakking is recycleerbaar:4 : Ja
Navulbaar: Neen

Sociale impact van het product​

De ingrediënten en bestanddelen van dit product zijn afkomstig van leveranciers die zich ertoe verbinden de fundamentele principes van de VN inzake arbeidsomstandigheden te respecteren.​

  7 leveranciers die zich inzetten voor de sociale inclusie van mensen uit kwetsbare gemeenschappen hebben bijgedragen aan het maken van dit product.

1 Gram CO2-equivalent (gemiddelde van de categorie "conditioner & masker" = 108 g)
2 Waterindex inclusief waterkwaliteit + waterschaarste (m3) - "conditioner & masker" categoriegemiddelde = 9.8
3 Exclusief sluitsysteem
4 Recyclinginstructies kunnen lokaal verschillen

Ontdek onze evaluatiemethodologie en alles wat we doen om samen onze impact te verminderen! ​

Meer Weten?
Elvive
Extraordinary Clay Verfrissende conditioner