Elvive Full Fiber Dikte Creërende Shampoo

✓ Speciaal voor fijn of dun haar
✓ Verdikt het haar, geeft textuur
✓ Laat fijn, dun haar er volumineuzer uitzien

Productinformatie
HET PRODUCT
De Elvive Full Fiber Shampoo is speciaal ontwikkeld voor haar dat dikte mist. Wanneer het haar dikte mist, lijkt het minder vol, mist het stevigheid en is het moeilijker in model te brengen. De Elvive Full Fiber Shampoo is niet de zoveelste volumeshampoo maar het resultaat van jarenlang wetenschappelijk onderzoek. De formule van de Full Fiber Shampoo is verrijkt met Filloxane, een verdikkende molecuul die in het haar doordringt en zich verspreidt binnen de vezel. De shampoo verdikt het haar onmiddellijk.

HET RESULTAAT
Het haar is diep gereinigd en de dikte van de haarvezel wordt wasbeurt na wasbeurt vergroot waardoor het haar er dikker en voller uitziet

Ingrediënten
Aqua / Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Aminopropyl Triethoxysilane, Starch Acetat, Lactic Acid, Hydroxyethylcellulose, Chlorhexidine Digluconate, Limonene, Linalool, Isopropyl Alcohol, Geraniol, Cetyl Esters, Citronellol, Parfum / Fragrance
Gebruiksaanwijzing
HOE TE GEBRUIKEN
Breng de shampoo aan op vochtig haar en verdeel deze gelijkmatig over het volledige haar. Masseer het zachtjes in het haar en in de hoofdhuid. Spoel het vervolgens goed uit.


DE HAARVERZORGINGSROUTINE
Helaas is niet iedereen gezegend met een mooie dikke bos haar. Als je fijn haar hebt ben je altijd op zoek naar volumegevende producten. De Elvive Full Fiber haarverzorgingsproducten bestaan uit een shampoo en een conditioner. De twee haarproducten werken perfect samen om fijn of dun haar meer volume te geven.

Stap 1: Was je haar met de Full Fiber dikte creërende shampoo. Breng de shampoo aan op vochtig haar van de haaraanzet tot aan de punten. Masseer deze goed in op het volledige haar. Spoel de shampoo vervolgens zorgvuldig uit met water.

Stap 2: Nadat je je haar hebt gewassen met de Full Fiber dikte creërende shampoo, breng je de Full Fiber dikte creërende Conditioner aan op de lengtes en punten van het haar. Laat de conditioner 2 tot 3 minuten intrekken en spoel het vervolgens goed uit.
Elvive
Full Fiber Dikte Creërende Shampoo