Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;

GRIJS HAAR KLEUREN

We krijgen er allemaal mee te maken: je haar wordt grijs. Niks om je zorgen over te maken! Met het advies van L’Oréal Paris kleur je gemakkelijk zelf je grijze haren en creëer je weer een stralende coupe. We leggen je uit wat het verschil is tussen de verschillende haarkleuringsproducten en helpen je zo het juiste haarkleuringsproduct te kiezen.

ONS ADVIES

KIES EEN HAARKLEURING DIE GESCHIKT IS VOOR HET KLEUREN VAN GRIJS HAAR

Niet elke haarkleuring is geschikt voor het kleuren van grijs haar. Wanneer je haar zichtbaar of voornamelijk grijs is, is het daarom belangrijk dat je hier goed op let. Daarnaast is er een verschil tussen een kleurende en een verhelderende haarkleuring. Welke kleuring je het best kunt kiezen hangt af van de kenmerken van jouw huidige haar en het kleurresultaat dat je wil gebruiken. We leggen het hieronder uit zodat je een product kiest dat bij jou past.

HET TYPE HAARKLEURING

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN KLEURENDE EN EEN VERHELDERENDE HAARKLEURING?

Kleurend versus verhelderend
Niet elke haarkleuring werkt hetzelfde. Belangrijk is het verschil tussen een kleurende en een verhelderende haarkleuring.

Kleurende producten voegen voornamelijk kleur toe aan het haar en kunnen je natuurlijke haarkleur maximaal 2 tinten lichter of donkerder kleuren. Wil je graag een haarkleur die meer dan twee tinten lichter is dan je natuurlijke haarkleur, dan adviseren wij een verhelderend product.

Verhelderende kleuringen zijn speciaal ontwikkeld om je natuurlijke haarkleur meer dan twee tinten lichter te kleuren. De voorbeelden op de afbeeldingen laten duidelijk het verschil zien.

Wil je je haar meer dan 2 tinten lichter kleuren? Lees hier dan meer over hoe je dit kunt doen.

Zowel Excellence als Préférence bieden 100% grijsdekking en bieden kleurende en verhelderende producten. Daarnaast biedt L’Oréal Paris ook Age Perfect, een haarkleuring ontwikkeld voor ouder wordend grijs haar. We leggen hieronder uit wat het verschil is tussen de productlijnen.

HET TYPE HAARKLEURING

KIES HET JUISTE HAARKLEURINGS
PRODUCT

L’ORÉAL PARIS’ PRODUCTLIJNEN GESCHIKT VOOR HET KLEUREN VAN GRIJS HAAR

Excellence Crème
Excellence Crème richt zich tijdens het kleuringsproces op zowel grijs haar als op de haren die nog de oorspronkelijke haarkleur hebben. Alle haren worden dus gekleurd. Hierdoor ontstaat er een egaal resultaat.

Age Perfect
Age Perfect is een haarkleuring die speciaal is ontwikkeld voor ouder wordend grijs haar. De permanente kleuring van Age Perfect is een crèmekleuring met natuurlijke kleurnuances die zorgt voor een natuurlijk kleurresultaat met een minder zichtbare uitgroei. Naast de permanente kleuring biedt Age perfect ook een uitwasbare kleuring in vier verschillende kleurnuances. Deze verzorgende kleurbehandeling behoudt 28 wasbeurten zijn resultaat.

Préférence
Préférence is de productlijn van L'Oréal Paris die trendy haarkleuren biedt en voor een natuurlijke grijsdekking zorgt. Tijdens het kleuringsproces richt Préférence zich enkel op de haren die grijs zijn in plaats van op alle haren. Daardoor oogt het kleuringseffect natuurlijker en zal je uitgroei minder opvallen.

KIES HET JUISTE HAARKLEURINGSPRODUCT

Bestsellers Excellence Crème

TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN
TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN
TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN

Bestsellers Excellence Age Perfect

TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN
TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN
TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN

Bestsellers Préférence

TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN
TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN
TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN

#message

INSCHRIJVEN

Bedankt voor je interesse in L'Oréal Paris.
Je bent nu ingeschreven.
Over een paar minuten ontvang je via de e-mail onze laatste nieuwsbrief.

UITSCHRIJVEN

Jij hebt zojuist aangegeven dat je onze nieuwsbrief niet langer op het volgende
e-mailadres wenst te ontvangen: [email protected]
Klik op de link "uitschrijven" om dit te bevestigen.

Meer informatie