Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;


GRIJS HAAR KLEUREN

We krijgen er allemaal mee te maken: je haar wordt grijs. Niks om je zorgen over te maken! Met het advies van L’Oréal Paris kleur je gemakkelijk zelf je grijze haren en creëer je weer een stralende coupe. We leggen je uit wat het verschil is tussen de verschillende haarkleuringsproducten en helpen je zo het juiste haarkleuringsproduct te kiezen.

ONS ADVIES

KIES HET PRODUCT DAT PAST BIJ DE ONDERGROND VAN JOUW HAAR

Niet elke haarkleuring is geschikt voor het kleuren van grijs haar. Wanneer je haar zichtbaar of voornamelijk grijs is, is het daarom belangrijk dat je hier goed op let. Daarnaast is er een verschil tussen een kleurende en een verhelderende haarkleuring. Welke kleuring je het best kunt kiezen hangt af van de kenmerken van jouw huidige haar en het kleurresultaat dat je wil gebruiken. We leggen het hieronder uit zodat je een product kiest dat bij jou past.

HET TYPE HAARKLEURING

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN KLEURENDE EN EEN VERHELDERENDE HAARKLEURING?

Kleurend versus verhelderend
Niet elke haarkleuring werkt hetzelfde. Belangrijk is het verschil tussen een kleurende en een verhelderende haarkleuring.

Kleurende producten voegen voornamelijk kleur toe aan het haar en kunnen je natuurlijke haarkleur maximaal 1 tint lichter maken of onbeperkt donkerder kleuren. Wil je graag een haarkleur die meer dan twee tinten lichter is dan je natuurlijke haarkleur, dan adviseren wij een verhelderend product.

Verhelderende kleuringen zijn speciaal ontwikkeld om je natuurlijke haarkleur meer dan twee tinten lichter te kleuren. De voorbeelden op de afbeeldingen laten duidelijk het verschil zien.

Wil je je haar meer dan 2 tinten lichter kleuren? Lees hier dan meer over hoe je dit kunt doen.

Excellence Crème biedt 100% grijdekking en daarnaast een drievoudige verzorging bij het kleuren. Préférence Infinia biedt perfecte grijsdekking en heeft meer uitgesproken kleuren in het assortiment dan Excellence Crème. Daarnaast biedt L'Oréal Paris ook Age Perfect by Excellence, een haarkleuring ontwikkeld voor ouder wordend grijs haar. We leggen hieronder verder uit wat de verschillen zijn tussen de productlijnen.

HET TYPE HAARKLEURING

KIES HET JUISTE HAARKLEURINGS
PRODUCT

L’ORÉAL PARIS’ PRODUCTLIJNEN GESCHIKT VOOR HET KLEUREN VAN GRIJS HAAR

Excellence Crème
Excellence Crème richt zich tijdens het kleuringsproces op zowel grijs haar als op de haren die nog de oorspronkelijke haarkleur hebben. Alle haren worden dus gekleurd. Hierdoor ontstaat er een egaal eindresultaat.

Age Perfect by Excellence
Age Perfect by Excellence is een haarkleuring die speciaal is ontwikkeld voor ouder wordend grijs haar. De permanente kleuring van Age Perfect is een crèmekleuring met natuurlijke kleurnuances die zorgt voor een natuurlijk ogend en subtiel kleurresultaat met een minder zichtbare uitgroei. Naast de permanente kleuring biedt Age perfect ook een uitwasbare kleuring in vier verschillende kleurnuances. Deze verzorgende kleurbehandelingen behouden 2 tot 10 wasbeurten hun resultaat. Fijn is dat deze kleuring heel eenvoudig aan te brengen is.

Préférence Infinia
Préférence Infinia is de productlijn van L'Oréal Paris die levendige en trendy haarkleuren biedt en voor een perfecte grijsdekking zorgt. Préférence Infinia is een permanente gelkleuring voor een natuurlijk ogend en intens glanzend kleurresultaat dat de grijze haren perfect dekt. Bij deze haarkleuring zit een Color Extender waarmee je tussen de kleuringen door je haarkleur een extra boost geeft waardoor deze weer een levendige uitstraling krijgt.

KIES HET JUISTE HAARKLEURINGSPRODUCT

Bestsellers Excellence Crème

Bestsellers Excellence Age Perfect

Bestsellers Préférence

#message

Meer informatie